[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.12.2004 17:57:04)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jančika_ -> Kaj boste počeli danes...rabim ideje... (31.12.2004 18:00:21)

K nama pride en prijatelj, pa bomo čvekali. Jaz bom tu pa tam na RR pogledala, če bo kaj družbe:). Nič posebnega glavnem.

Jančika_ -> Kaj boste počeli danes...rabim ideje... (31.12.2004 18:01:02)

:ups:v glavnem:ups:

Taša -> Kaj boste počeli danes...rabim ideje... (31.12.2004 18:10:37)

Malo se bomo veselili, sicer sami. Maša bo verjetno tako ali tako zaspala že ob 20, Niko pa bova pustila bedet do kdaj bo pač hitela tako smo se dogovorilo. Malo TV pa mol muzike,malo plesa, malo hrane pa bo, okrog 22 pa bomo šli na parkirni prostor tisih par mini raketic spustit!!!

Anonimen -> Kaj boste počeli danes...rabim ideje... (31.12.2004 18:16:41)

Doma, v trenirki, da nič ne tišči okoli pasu, veliko hrane, pijače, verjetno se bo kdo oglasil, ker ima moj RD, sine bo šel spat do 21-ih, midva pa na smeno na Glavni trg, petarde prestopat pa klet zraven.

Tejči -> Kaj boste počeli danes...rabim ideje... (31.12.2004 18:24:49)

Evo, prvo kot prvo sem usposobila rac., ceprav se ne cist, ampak glavno da lahko na RR pridem:)
S tamalo sma ostale cist same, ati je sel delat:(, babi in dedi pa sta sla na pokopalisce:(
Zaj lih pa me je stric klical, ce pridemo k njim, ker ima pohane rakce za mene..njami..samo morem pocakat, da prideta babi in dedi domov in ce se bosta strinjala, pol bomo odpeketali. Drugace pa ze kar vidim, kak bo bedno.:ups: Se bolj zato, ker sploh nisem razpolozena za nic.
V glavnem..ce bom ostala doma, bom prilepljena na racunalnik in na RR.

Pozdravcek, Tea:sloncek:

india -> Kaj boste počeli danes...rabim ideje... (31.12.2004 21:08:14)

Mi se bomo igrali, družabne igre in kviz in podobno. O polnoči nazdravit,potem pamalo raketke opazovat,...varno skozi okno!
Na Glavni trg pa ne grem, je preveč gužve in nič pametnega!
:bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]