Imam razlog za skrb? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lelaval -> Imam razlog za skrb? (31.12.2004 17:52:52)

Hojla vsem.

V sredo sem bila na pregledu in je G ugotovil, da imam v vodi prisotne proteine. Čeprav sem ga samo spraševala, mi ni hotel še prehitro kaj preveč povedati, ampak je dejal, da bo videl kakšni bodo še dodatni izvidi in bova potem videla glede nadaljnega poteka in tudi morebitnega zdravljenja. Naročena sem že v torek (4.1.2005), če bo kaj hudo narobe, pa me pokliče.
Zraven tega imam še maternico tako nizko, da moram na bolniško za 4 tedne in samo počivat (pikica je stara 14 tednov), če ne mi grozi SS, kajti pred 2 letoma sem imela še konizacijo.
V službi še nisem povedala za nosečnost in tako sem sedaj bila primorana (ker moram na bolniško). Šef je proti mojim pričakovanjem odlično reagiral.
Upam, da bo vse dobro, vam pa želim

VELIKO LEPEGA V LETU, KI PRIHAJA :darilo: IN, DA BI SVOJO:nosecka: PREŽIVELE S ČIM MANJ TEŽAVAMI IN NEVŠEČNOSTMI. TISTIM, KI PA TO ŠE NISTE, PA ŽELIM ČIMVEČ :modri:.

LP.

Soncnica -> Imam razlog za skrb? (3.1.2005 13:01:04)

HOj!

Glede proteinov ne vem, ker nimam izkusenj, glede nizko lezece posteljice pa drzim pesti zae, da bi slo vse ok:bravo: na pregledu. Sporoci kako je bilo

Drzimo pesti

Soncnica :sloncek:

Stran: [1]