|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lahko pride do ss?????????
4.12.2007 22:06:44   
Anonimen
Pozdravljene, punce.

Imam vprašanje, morda se bo kateri zdelo bedasto, ampak mene skrbi.
Noseča sem 4 tedne in sem kihnila, nakar me je zelooooo zabolelo v spodnjem delu trebuha. Bolečina je bila res huda. Je lahko kaj narobe? Prosim, čimprej mi odgovorite, ker me res zelo skrbi.

Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lahko pride do ss?????????
4.12.2007 22:21:43   
Putka
Če te kaj tolaži, mene je tudi fajn špikalo ob kihanju, kašljanju. Kot en močan krč. Ampak ne skrbi, plod je na maternici na varnem.

Se spomnim, da me je zaradi aerobike skrbelo, pa sem šla na med.over.net Pušenjaka spraševat. Me je potolažil, da razno skakanje, kihanje, seksanje ni nevarne (če ni patološka nosečnost), to je vse naravno. No, odsvetoval je karate in smučanje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2007 22:46:15   
Anonimen
Hvala Putka, res si me potolažila.

SREČNO!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2007 8:01:26   
Lanchy
Se moja izkusnja...imam zelo nadlezen seneni nahod. In ko sem bila na zacetku nosecnosti, je bil nahod na vrhuncu. Nisem mogla drugace kot da sem kihala kot zmesana...ob skoraj vsakem kihanju me je zabolelo in zarezalo tako mocno in sem se res sprasevala, kako to vpliva na mojo pikico. Ocitno ni bilo nic narobe, saj sem zdaj v 32 t in je vse OK.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2007 8:25:41   
Anonimen
Tudi jaz sem na začetku veliko kihala in me je tako zabolelo. Pa sem se vedno potem skrčila in prijela za trebuh (kot da bi ga malo tiščala noter) in je bilo potem kul. Zdaj sicer teh težav nimam, se pa avtomatsko primem za trebuh in ga malo tiščim noter.

Nima bit kaj narobe.user posted image Maternica se pripravlja in razteza.

(odgovor članu Lanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2007 8:40:15   
pikica_30
Tudi pri meni je isto. Sem v 15t in skoraj od začetka me je ob vsakem kihu za ene 3 minute čisto zakrčilo spodaj, močno zašpikalo oz. nategnilo. Mi je tudi ginekologinja rekla, ko sem jo vprašala, da je to normalno, da so vezi s katerimi je maternica pripeta ne vem kam, ful bolj nategnjene, ker se maternica pač širi. Tudi jaz pa naredim tako kot Taly, da se ob kihu skrčim (recimo v postelji, če stojim,...) in bolj na "lahko" skušam kihniti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2007 9:55:48   
Anonimen
Ja, pa če se zelo napenjaš na Wc-u lahko tudi pride do ss.user posted image  sori,mogla sem. drugače ti pa želim lepo nosečnost.

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2007 11:16:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, pa če se zelo napenjaš na Wc-u lahko tudi pride do ss.user posted image  sori,mogla sem. drugače ti pa želim lepo nosečnost.

Hm, jaz se s tem glih ne bi hecala. Poznam eno, ki je zelo zelo nizko nosila že od začetka in ko je šla kakat, je pritisnila cel plod ven v 13 tednu. Ni treba, da si nesramna in posmehovalna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2007 12:56:37   
Naja30
Kaj takega se redko zgodi, nisem še slišala. Drugače pa je ta bolečina ob kihanju, smejanju ali hitrem vstajanju zelo pogosta pri user posted image  In pri kašljanju se meni to dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2007 13:12:10   
Anonimen
Hm, jaz se s tem glih ne bi hecala. Poznam eno, ki je zelo zelo nizko nosila že od začetka in ko je šla kakat, je pritisnila cel plod ven v 13 tednu.

Ti pa ne rabiš user posted image user posted image user posted image  strašit. Samo od kakanja pa res ne moreš ploda ven pritisnit. Se ustje pa res ne more tako hitro odpret. So morali biti posredi še kakšni drugi bolezenski znaki pri tej mamici.. Če bi od kakanja tako hitro plod ven padel, potem bi jih atiji med user posted image  tudi vedno v glave in rite rukali. user posted image

Zdaj je treba še to, da se bodo user posted image user posted image user posted image  prestrašile in ne bodo upale iti na WC, ko je že itak prebava upočasnjena.

Od kihanja ti ne more glih plod ven pasti, je pa res neprijetno. Urskaj, brezskrbi. Pomaga pa, če se malo primeš pod trebuhom, ko kihaš, da ni takega špikanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2007 14:19:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hm, jaz se s tem glih ne bi hecala. Poznam eno, ki je zelo zelo nizko nosila že od začetka in ko je šla kakat, je pritisnila cel plod ven v 13 tednu.

Ti pa ne rabiš user posted image user posted image user posted image  strašit. Samo od kakanja pa res ne moreš ploda ven pritisnit. Se ustje pa res ne more tako hitro odpret. So morali biti posredi še kakšni drugi bolezenski znaki pri tej mamici.. Če bi od kakanja tako hitro plod ven padel, potem bi jih atiji med user posted image  tudi vedno v glave in rite rukali. user posted image

Zdaj je treba še to, da se bodo user posted image user posted image user posted image  prestrašile in ne bodo upale iti na WC, ko je že itak prebava upočasnjena.

Od kihanja ti ne more glih plod ven pasti, je pa res neprijetno. Urskaj, brezskrbi. Pomaga pa, če se malo primeš pod trebuhom, ko kihaš, da ni takega špikanja.

Haloooo? Če bi prebrala celoten post, bi vedela zakaj je do tega prišlo.user posted image user posted image user posted image

In ne, ne strašim nobene. Ti pa se vtikaš v tiste teme očitno, kjer pojma nimaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2007 15:18:48   
Anonimen
Kihanje seveda ni škodljivo, kot tudi ne more priti do ss od kakanja. V tem primeru, ki ga navaja Taly, je šlo sigurno za slučaj, samo od naprezanja pri kakanju, se to ne more zgoditi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?