[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.12.2004 15:24:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




_Arwen_ -> Tatarski biftek - recept (31.12.2004 15:41:36)

Evo, tole je "moj" recept, sestavljen iz parih skupej, jaz sem ga naredila včeraj in je awesome!

TATARSKI BIFTEK

- 60 dag pljučne pečenke
- 3 stroki česna
- 1 mala čebula
- sol
- poper
- sladka paprika
- mleta kumina
- majoneza (3 žličke)
- senf (2 žlički)
- tabasco
- polovičko pekočega feferona
- fileti inčunov (sardel) s kaprami – vloženi
- peteršilj
- mala kisla kumarica
- žlička masla

Pljučna pečenka mora biti zmleta trikrat; najprej stisneš česen, naribaš čebulo in kumarico, dodaš senf, majonezo, sol, poper, rumenjake. Potem dodaš na čisto drobno narezan pekoč feferon in filete inčunov ter peteršilj in maslo in mešaš maso da se maslo raztopi. Ko nastane gladka masa dodaš meso in dobro zmešaš. Pustiš v hladilniku nekaj časa, da se okusi lepo premešajo.




Anonimen -> Tatarski biftek - recept (31.12.2004 15:43:17)

Za kg bifteka...

najprej ga dobro zmiksaš (meso)
potem pa zmiksaš
2 čebuli
2 surovi jajci , 1 trdo kuhano
6 hudih feferonov
1 glavo česna
nato k mesu počasi po malem dodajaš zmiksano zelenjavo, posoliš in popraš po okusu in še dodaj gorčico in majonezo...

Tako vsaj pri nas doma delamo......čeprav zelo redko :)

Pa dober tek

papa

PJ




Pia73 -> Tatarski biftek - recept (31.12.2004 16:37:54)

Meni se pa sline cedijo samo ob omembi tatarskega, pa bom letos in še dobršen del naslednjega leta žal brez,...




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.12.2004 17:10:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]