_Arwen_ -> Tatarski biftek - recept (31.12.2004 15:41:36)
|
Evo, tole je "moj" recept, sestavljen iz parih skupej, jaz sem ga naredila včeraj in je awesome! TATARSKI BIFTEK - 60 dag pljučne pečenke - 3 stroki česna - 1 mala čebula - sol - poper - sladka paprika - mleta kumina - majoneza (3 žličke) - senf (2 žlički) - tabasco - polovičko pekočega feferona - fileti inčunov (sardel) s kaprami – vloženi - peteršilj - mala kisla kumarica - žlička masla Pljučna pečenka mora biti zmleta trikrat; najprej stisneš česen, naribaš čebulo in kumarico, dodaš senf, majonezo, sol, poper, rumenjake. Potem dodaš na čisto drobno narezan pekoč feferon in filete inčunov ter peteršilj in maslo in mešaš maso da se maslo raztopi. Ko nastane gladka masa dodaš meso in dobro zmešaš. Pustiš v hladilniku nekaj časa, da se okusi lepo premešajo.
|
|
|
|