Dodatno zavarovanje Vzajemna!???? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

mana.t -> Dodatno zavarovanje Vzajemna!???? (31.12.2004 11:49:36)

Pozdravljene!!!

Dve ali tri temi doli ste razpravljale o tem, da ste zavarovane po možu oz. jaz sem po partnerju. Nisva poročena, sva pa koruznika in oba prijavljena na istem naslovu! Sem pa tudi študentka. In ena je omenila, da če si po možu oz. partnerju zavarovana osnovno, da potem ne rabiš plačevati dodatnega?!
A je v tem kaj resnice? Jaz ga sicer plačujem mesečno skoraj 4.000!
Čudno mi je, da ko sem bila po starših zavarovana, da takrat ni prihajala nobena položnica od Vzajemne?!:ups:

Upam, da ne kvasim kakih neumnosti!

Lep pozdrav vsem, v novem letu pa čim več:duda:9nebesa:bravo:

piščanc -> Dodatno zavarovanje Vzajemna!???? (31.12.2004 12:04:43)

ja res je, ni ti treba plačevati dodatnega zavarovanja, če imaš status študenta (ne velja za pavzerje), ne glede po kom si zavarovana. Samo, da ti tega nihče ne pove. jaz sem bila enako zavarovana po partnerju, nisva poročena, imava pa isti stalni naslov. Za več informacij se lahko obrneš na CSD, ampak dokler študiraš imaš zdravstveno zavarovanje krito.

Čimprej odpovej Vzajemno, ali pa jih pojdi nadret.

hruškica -> Dodatno zavarovanje Vzajemna!???? (31.12.2004 14:35:14)

Ja, dokler imaš status študenta, ti ni potrebno nič doplačevati, ker vse krije država (otrokom, šolojočim otrokom in študentom s statusom). Na to bi te pa res lahko na Vzajemni opozorili!!!

spacey -> Dodatno zavarovanje Vzajemna!???? (12.1.2005 18:42:06)

Ma kake barabe so :grrr: nihče te na nič ne opozori in samo jemljejo ti denar, pa neglede na to ali ga imš veliko ali pa komaj za preživet! Mislim ta naša sociala je tako grozno urejena, da me kar pogreje! :grrr:

Stran: [1]