Rožica I -> RE: Ali sem čudna? (4.12.2007 22:24:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Včasih zelo dobra prijateljica, sedaj le še prijateljica. -------------------------- Zame je to eno in isto. Ne bi me motilo tudi to, ampak vem da si ga ne more privoščit, ker nimata z možem dohodkov.. -------------------------- Tule mislim, da ti nisi njej prijateljica. Ampak spet me nekaj moti. Imam občutek, da to s pridom izkoriščata. Ko pogledam pri sebi, da bi bila v njeni situaciji ne bi niti približno mogla sprejemati take dobrodelnosti svojih staršev. --------------------------- Vsakdo ima svoje življenje in poglede nanj. Zakaj se družiš z njo, če te toliko stavri moti in če imata tako različne vrednote? Ker mi je postavljala konkretna vprašanja, sem ji tudi konkretno odgovarjala. In spet je ogenj v strehi. Sama sem zelo direkna in niti približno ne ovinkarim, zato ji nekateri moji odgovori niso "dišali"! Halo? Jaz če nekoga nekaj vprašam, pričakujem od njega iskren odgovor (tudi, če ni tak kot bi ga sama hotela). Saj zato pa vprašaš, ne? ---------------------------- Se mi zdi prav, da ji direktno poveš, kar misliš. Njen problem pa je, kako bo to sprejela. Nikoli je ne bom razumela, zakaj hoče plavati na vodi kot sveto olje, ko pa v resnici tone pod gladino! ---------------------------- Mogoče pa ona zadeve ne vidi tako. Mislim, da gledata na situacijo vsaka iz svojega zornega kota, to je pa lahko tudi kot noč in dan. Občutek imam, da si nevoščljiva.. Sama sprašujem zakaj ji moje mnenje toliko pomeni (to mi je velikokrat povedala), če ji le-to ne ugaja!? ----------------------------- Verjetno si ena redkih, ki ji povedo resnico. Sem čudna oz. nora jaz ali ona??? ------------------------------ Po moje si čudna ti, ker se družiš z nekom, ki ga v bistvu ne maraš
|
|
|
|