|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Banjica z ravnim dnom in stojalom-help!
31.12.2004 10:08:28   
Yasmina
Pozdravljene nosečke in mamice! Imam kar precejšen problem. Nikakor nikjer ne najdem banjicve z ravnim dnom za kopanje dojenčka. Namreč v materinski šoli so nam svetovali naj bo dno ravno, ker se drugače otrok buta v izbokline in se lahko poškoduje pa še neprijetno mu je. Zato sem se odločila kupiti banjico brez izboklin s stojalom. Vendar je nimajo niti v Baby centru v BTC-ju niti na Rudniku, ne v Nami, Maksiju, skratka sploh ne vem kam naj še grem. Smešno je to, da banjice z ravnim dnom nimajo zrabven stojal in obratno. Zato me zanima, če imate kakšno idejo kam bi še lahko šla pogledat?
Že vnaprejk hvala za odgovor in srečno ter zdravo novo leto želim vam in vašim :duda:.

Yasmina (34t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.12.2004 10:16:30   
Jančika_
Edini nasvet, ki ti ga lahko dam, je, da ne komplicirat. V materinski šoli rečejo marsikaj, kar se kasneje v praksi izkaže za popolnoma odveč.

Pri nas se recimo banjica sploh ni obnesla, čebriček je pa zakon - damo ga na tla, oba z možem se usedeva zraven in čofotamo. V materinski čebrička noben še omenil ni.

(odgovor članu Yasmina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.12.2004 10:23:38   
Anonimen
Ja, saj res, Jančika ima čisto prav. Le kako naj bi se otrok poškodoval ob neravno dno banjice, ki je namenjena kopanju novorojenčkov? Nisem še slišala, da bi kdo utrpel kakšne hujše poškodbe, res ne! Ma kako zakomplicirajo v teh materinskih šolah, kot da mamice ne bi bile že itak dovolj negootove. Ti kar lepo kupi katerokoli banjico, pazi le na to, da bo pasala na stojalo, če ga boš imela, to pa je tudi vse. Nam je patronažna edino to omenila, kako je fino, da smo kupili majhno banjico, da imajo sicer vsi tako velike... Pa tudi nimam pojma zakaj. Čisto vseeno je, kakšna je. Manj boš komplicirala, bolje bo. V vseh primerih. Še nekaj sem se spomnila. A veš kako sem se jaz naprimer otresla strahu pred kopanjem mojega novorojenčka? Ko mi je patronažna rekla, pa tudi če vam pod vodo uide, kaj pa pol, ga boste pa ven potegnili. Čisto nič hudega mu ne bo. Pa še res je. Samo ne komplicirat.

(odgovor članu Yasmina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2004 11:24:03   
Gina
Kaj se vse ne spomnijo! Banjico za dojenčke skupaj s stojalom dojenček preraste v 4. mesecih. Potem je najboljše, da vzameš kar škaf za perilo, ga boš kasneje potem lahko uporabljala za perilo - saj otrok notri lahko sedi in zelo uživa, banjica je za to preplitva. Ima pa ravno dno.Ali pa, kot so ti punce svetovale pravi čebriček za dojenčka! Daš pa vse skupaj lahko na mizo ali celo na kakšen večji stol, da nisi na tleh.
Lepo praznuj! pa pa

(odgovor članu Yasmina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2004 11:44:56   
malika
Mi imamo banjico na stojalu in nima čisto ravnega dna, ima eno majnšo zboklino, na kateri zdaj, ko je večji sedi, prej pa ni niti malo motila, pa imam zelo velikega divjaka:)- .
Kupili smo jo v Baby centru za 6000 sit, je pa od Primi Sogni.

(odgovor članu Yasmina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2005 16:52:27   
Pupica
Jaz se strinjam z jančiko. Mi imamo čebriček in ful uživa v njem. Imamo pa tudi banjico, vendar čist navadno.Ne kompliciraj z banjico, ker v materinski šoli je tako...tista oseba ki ti predava je pristaš oz.zagovornik nečesa, potem pa to sili naprej?:zmeden:

(odgovor članu Yasmina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2005 18:19:32   
janjja
Videla sem jo v merkurju pa še čisto poceni je bila, drugače pa se strinjam s puncami, kupi čebriček, ali pa kar navadno banico za perilo, otrok full uživa ko ima v njej veliko prostora za čofotanje.
:racka:

(odgovor članu Yasmina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?