krvavitev po laparo(IMN) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> krvavitev po laparo(IMN) (4.12.2007 8:20:57)

S tem se srečujem prvič pa  nevem kako dolgo  traja krvavitev? Je to odvisno od posameznika ali obstaja nek okvir normalnega časa trajanja krvavitve?
Krvavitve nimam močne(so manj intenzivne), vsak dan je le krvavo-rjavkast izcedek vsaketoliko časa. A me vseeno malo skrbi. Enkrat na dan je malo sveže krvi, kaj to pomeni, se to čisti? Bolečin nimam.

Malo sem gledala po RR pa nisem našla veliko napisaneg o krvavitvi po IMN.

tinkamiška -> RE: krvavitev po laparo(IMN) (4.12.2007 8:57:48)

Sem krvavela vsega skupaj 14 dni, na koncu res samo še rjav izcedek, vmes pa je bil tud sveže krvav in tudi bolelo me je občasno, pa je bilo vse vredu...samo počivat čimveč...
če te skrbi kliči na oddelek, kjer si bila po operaciji, sestra ti bo sigurno znala kej svetovat. sama sem nardila tako, ko sem imela en dan močno krvavitev in sem se slabo počutila...ti bo lažje, če ti bo odgovoril nekdo, ki je strokovno podkovan...

držim pesti

tinka

Zvezdica -> RE: krvavitev po laparo(IMN) (4.12.2007 14:11:35)

Jast sem imela abrazijo v petek, naslednji dan pa laparo, ker sem imela IMN, pa mi sploh nič ne krvavim?!?!

Joj, mene je tako strah, zdaj januarja imam spet laparo, ker imam neprehoden jajcevod, in če ne rata bom mogla na IVF. A katera ve, če jajcevodi kaj motijo pri umetni?

LP

Anonimen -> RE: krvavitev po laparo(IMN) (15.1.2010 13:59:36)

Kdaj naj bi se pojavila menstruacija po IMN? Danes je 2. dan od operacije, pa sem začela krvaveti, kot bi bila menstruacija.

baguSka -> RE: krvavitev po laparo(IMN) (15.1.2010 14:03:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kdaj naj bi se pojavila menstruacija po IMN? Danes je 2. dan od operacije, pa sem začela krvaveti, kot bi bila menstruacija.

jah cist razlicno in odvisno... krvavitev pa ni nujno menstruacija...

jaz sem npr krvavela od same operacije naprej, se cca 14 dni... ampak so ugotovili, da to ni OK in sem mogla nazaj, da mi je potem maternicni vrat z necim namazala, ker sem istocasno mela se histero in sem bla poskodovana... potem je blo pa ok.

Anonimen -> RE: krvavitev po laparo(IMN) (15.1.2010 15:38:10)

Hvala BaguSka! Bom počakala. Zdravnica mi je rekla, da ne smem krvavet, da morm takoj na urgenco nazaj, tisti, ki me je pa operiral, se pa ne spomnim dobro, ker sm bila še omotična, se mi zdi, da je pa rekel, da bom verjetno zakrvavela, ker se mora odebeljena sluznica odluščiti.

Stran: [1]