Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dobrodelna akcija- AZIL Mb 3.12.2007 14:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Prihaja zima in z njo mraz. Veliko živali bo v tem času nepreskrbljenih, na mrazu. Lačnih. Veliko od njih bo v tem času poginilo, ker za njih ne bo ustrezno poskrblejno. Vem, da še obstajajo ljudje, ki jim je mar za te živali. Tudi v mariborskem Azilu za živali so takšni. In zato sem se odločila za dobrodelno akcijo, ki jim bo v teh prazničnih dneh olajšala skrb za živali, le te pa se bodo tam počutile dobro, in domače. Ne bo jih zeblo, pa tudi lačni ne bodo. Zato zbiramo sedaj, za mačke in pse: - pasje ovratnice
- povodce za pse
- ležišča
- deke(koce)
- igrače za pse
- hrana in priboljški za pse
- hrana in priboljški za muce
- zaščitne ovraznice proti bolham- za muce
- pesek za mačja stranišča
- igračke za mačke
- šamponi za mačke in pse
- posode za hrano in vodo
- hiške za pse
- ...
Vse, kar je pri vas doma odveč, bo pri njih prišlo prav. Ni potrebno, da je novo. Kdor je pripravljen sodelovati pri tej dobrodelni akciji, naj se mi javi na ZS. Stanujem v Mb(center). Po stvari žal ne morem v drugi kraj(nimam avta), zato upam, da mi bo kdo pomagal še z prevozom. Dajmo dobri ljudje- pomagajmo tudi živalim- tudi ona so živa bitja, vredna ljubezni in sreče.
|
|
|
|
RE: Dobrodelna akcija- AZIL Mb 3.12.2007 14:59:14
|
|
|
|
lelaval
|
Torej zbirate stvari, ki si jih naštela, ne denarnih sredstev? Mi bi tudi radi imeli kakšnega kužka, pa mora hčera najprej na testiranje za alergijo (gre že 12.12.), potem pa bomo videli, ali bo lahko pravi , ali pa le umetni
|
|
RE: Dobrodelna akcija- AZIL Mb 3.12.2007 15:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Denarna sredstva meni niso tolk smiselna. Raje vsak, ki misli podariti denar, kupi v tej vrednosti stvari za živali, pa je boljše. In še ve, kaj podari.
|
|
|
|
RE: Dobrodelna akcija- AZIL Mb 5.12.2007 11:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
AKCIJO PREPUŠČAM NEKOMU DRUGEMU, DA JO PREVZAME, ker meni časovno ne znese.
|
|
|
|
RE: Dobrodelna akcija- AZIL Mb 14.12.2007 13:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Prihaja zima in z njo mraz. Veliko živali bo v tem času nepreskrbljenih, na mrazu. Lačnih. Veliko od njih bo v tem času poginilo, ker za njih ne bo ustrezno poskrblejno. Vem, da še obstajajo ljudje, ki jim je mar za te živali. Tudi v mariborskem Azilu za živali so takšni. In zato sem se odločila za dobrodelno akcijo, ki jim bo v teh prazničnih dneh olajšala skrb za živali, le te pa se bodo tam počutile dobro, in domače. Ne bo jih zeblo, pa tudi lačni ne bodo. Zato zbiramo sedaj, za mačke in pse: - pasje ovratnice
- povodce za pse
- ležišča
- deke(koce)
- igrače za pse
- hrana in priboljški za pse
- hrana in priboljški za muce
- zaščitne ovraznice proti bolham- za muce
- pesek za mačja stranišča
- igračke za mačke
- šamponi za mačke in pse
- posode za hrano in vodo
- hiške za pse
- ...
Vse, kar je pri vas doma odveč, bo pri njih prišlo prav. Ni potrebno, da je novo. Predlagam da tudi tisti iz Lj in okolice pomagajo živalim in odnesejo zgoraj naštete stvari v zavetišče Gmajnice recimo. Če kdo ne ve kje to je naj mi javi na ZS, mu bom razložila ali pa povedala kdaj se bom sama oglasila tam in lahko jaz odnesem. Lokacija: Zavetišče se nahaja na mirnem in samotnem kotičku na začetku ljubljanskega barja, nekaj kilometrov pred Brezovico. Po Tržaški cesti pojdite mimo Dolgega mosta (končne postaje šestice) naprej proti Brezovici ter pred nadvozom pri Volvo servisu zavijte levo (na zavetišče vas opozarjajo tudi zelene table). Nato pojdite naravnost in takoj ko prečkate železniško progo, zavijte desno. Nato pot nadaljujte ob progi in na koncu zavijte levo. Od tam boste v oddaljenosti okoli 400 m že zagledali prostore zavetišča. Sicer pa bo pomagal tudi spodnji link: http://www.zavetisce-ljubljana.si/
< Sporočilo je popravil *Angelina* -- 14.12.2007 13:55:42 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?