Anonimen -> Se spomite... (30.12.2004 23:24:34)
|
Hm... jaz se tudi veliko spomnim. V vrtec nisem rada hodla, sovražla sem ga. Tam sem se prvič zaljubila in ker sem hotela biti fantu všeč, sem si doma ob šestih zjutraj šla nalakirat nohte. Z živo rdečim lakom seveda. Ker pa me je malo mantrala koordinacija, sem si poleg nohtov namazala še polovico prsta. Potem mi je mami morala lak čohat s prstov, ker ji je zmanjkalo acetona. Še predobro se spomnim maminega izraza na obrazu, ko je v nedeljo zjutraj ugotovila, da sem ji pojedla filtre na cigaretih. In to čisto vse. (Zakaj pa jih ni pospravljala na mesto, kjer jaz nisem dosegla!) Reva je morala biti ves dan brez njih, ker ni bilo odprtih trgovin. Če mi je bilo slabo, ne vem, vem pa, da so bili doma vsi živčni. Aja, pa steno na balkonu sem porisala z voščenkami, nato pa vsa ponosna pokazala mami, kaj sem naredla. Ni mi bilo jasno, zakaj je bila jezna, če sem pa tako lepo narisala! Po stenah sem tudi na dvorišču razkazovala svoje risarske spretnosti. S kolegico sva leta 84 "okrasile" naš vhod pred blokom s kljukastimi križi. Nisem imela pojma, kaj je to, ampak bilo je tako zanimivo risat. Ne vem, zakaj je hišnik tako prebledel, ko je to videl. (Niso ugotovili krivca!) In tudi tega ne vem, zakaj sem potem jaz prebledela, ko je pleskar naletel ravno na mene in me vprašal, če vem, kdo je risal te packarije na zid! (Sem dala častno titovo, da tega nisem naredla jaz!!!) Spomnim se mojega dedka, ki se je igral z mano lisica in psi (igra s fižolo in koruzo). Oboževala sem počitnice pri njemu in omi. Učiteljica me je v prvem razredu po krivem obtožila, da sem sošolki s penkalom narisala kljukasti križ na torbo(pa kaj je bilo s temi kljukastimi križi in mano?) in da sem v varstvu ukradla kocko za igro človek ne jezi se. Pa je nisem, samo ona me ni marala. Enega :pujs: za njo. Ne, raje kar tri! :pujs::pujs::pujs:
|
|
|
|