pf -> RE: IVF / ICSI - december / januar (28.1.2008 9:25:23)
|
Lara light danes dobro uredi, potem pač pridno počivat kake tri dni. Vso srečo. Shuka ti pa že kar stopko, superca. Vidiš plusek ti je vedno bliže. Jadrnica držim pesti zate za test, jaz mislim, da bo. Daisy zate en objemček. Želim ti, da vama čimprej opravijo genske preiskave, ter da bo vse dobro naslednjič. Lep dan ti želim. Gold fish zgleda, da ne boma midve skozi padle, grema kar pogumno po Sayurini poti. Tudi mene enkrat do dvakrat obišče slabost na dan in potem se mi včasih zdi, da me bo raztrgalo, tako dela z mano. Saj bo bolje. Kaj je to s temi krekerji zjutraj, a si poskusila? Kao proti slabosti. Vse dobro na UZ. Gloria tudi tebi vse dobro na UZ. Arneja. Ti si ful preveč v tem, pa ne zameri, ampak že zadnjič sem ti svetovala, da se sprosti, ker si res tako fajn punca, pa si samo še bolj nesproščena. Glede fanta jaz mislim, da ti želi samo dobro, ker vidi, da psihično nisi pripravljena in ga skrbi zate. Bolj se potrudi, ker od tega bo odvisen rezultat. Pusti zdaj sezname, psihično se utrdi, ker seznam obvladaš. Mogoče celo "preveč", pa si zato 24 ur na dan v tem. Mis mis ti je pravilno povedala, pa Konina tudi. Vem, da si se hecala, ko si rekla, da boš tipa zamenjala in da je težko, ampak tak način razmišljanja te lahko pripelje v pogubo. Na koncu boš imela pa otročka in tujca v hiši. Pogovorita se in oba skupaj razmislita, če sta za postopek v februarju, ali marcu. Pa ne, da ti jaz zdaj kar nekaj govorim, ker sem noseča in da te ne razumem. Te razumem in podpiram, ampak če bi bila jaz tvoj partner bi te odpeljala zdajle na tridnevni dopust nekam v terme, pa računalnik bi ti odsvetovala uporabljat, ker si tako čustvena punca, da podoživljaš še zgodbe vseh ostalih sotrpink, in je tako situacija še bolj napeta. Meni ni vseeno za punce, pa tudi drugim ne, ampak jaz ko sem opazila, da sem se preveč zasekirala psihično sem se malo oddaljila od foruma. Sploh pa vmes dokler ni postopka je lahko to branje psihična vojna. Brez zamera Arneja. Upam, da nisem užalila katere, ampak tako je moje mnenje. Vse vas podpiram in vas imam rada, ker se mi zdi, da vas poznam, ampak Arneja s svojo zgodbo izstopa in se mi zdi, da potrebuje pomoč.
|
|
|
|