Abra -> RE: IVF / ICSI - december / januar (18.1.2008 13:36:33)
|
Kostanj, 6 celic je čisto dovolj. važno, da so prave! Pridna! Očitno si vseeno premalo tuki gor, da si z Arnejo vse pomešala [sm=smiley1.gif] Špelka, a ti misliš pred stopko? Pred to je definitivno premalo, če sta pa še dve stimulaciji, zna bit do stopke čist prav. Daisy, meni se je tud med čakanjem na test mešalo, je res boljš it delat, čeprav si tam na pol prisoten ... Pikovit, tale poroka te zna pa fejst zmatrat [sm=smiley36.gif] sicer nimam izkušenj, ma se mi zdi, da mora bit kar hudo [sm=smiley36.gif] S postopkom moraš pa res po občutku nardit, nima smisla silit, če se ti zdi, da ni taprav cajt. Kdaj že bo poroka? Boš nosečka z velikim trebuhum, da še plesat ne boš mogla? [sm=smiley1.gif] Študiram pa še ne, pride knjiga šele konec drugega tedna, kot da bi z lune pošiljali ... sem vzela srednje hitro pošto, če bi ta hitro, bi bla dražja poštnina kot knjiga .. bom pa poročala, seveda Mlinčka, si me zdaj res nasmejala. In kot pravi pikovit, zdaj ko že seksaš, ni vrag da rata [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|