Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubkovalni vzdevki 3.12.2007 23:52:16
|
|
|
|
pikica86
|
naš Anej pa je:srček, mišek z moke, anglček, lumpek, pikec, sonček,... drugi ga pa najpogosteje kličejo Anejček oziroma Nejči
|
|
RE: ljubkovalni vzdevki 4.12.2007 0:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je lubček, miško, žabica...Pa tudi guzonja, guzimir! Ampak tako ga kličema samo midva z dragim. Ostalim je seveda prepovedano!
|
|
|
|
RE: ljubkovalni vzdevki 4.12.2007 7:48:17
|
|
|
|
oktoberka
|
možek pa habibi. Moj je tud kdaj Habibi Pa ne vem točno že zakaj in od kje nam to ime. Zarja je pa Zarči, Zarčika, Miška, Žabica, Lumpi...
|
|
RE: ljubkovalni vzdevki 4.12.2007 18:30:56
|
|
|
|
Tanayya29
|
jst mojmu sinčku največkrat rečem kar joško..ko mi pa skoz na joški visi ...v P.ga je enkrat ena sestra previjala,pa je jokcal,pa sm rekla...ja joško,kaj pa je..ona pa aha Joško si ti...jst pa neeeee .... drugače pa še Tajc,lubči,pikec,pleško(mu ravno laski izpadajo)ko je pokakan pa smrdo... mojga pa kličem Janči..pomanjševalnica njegovega imena..
|
|
RE: ljubkovalni vzdevki 4.12.2007 19:14:24
|
|
|
|
Freycha
|
moj dragi je bubi in samo bubi. Če ga pokličem po imenu pomeni, da nekaj ni ok mala je pa: pipi, žaba, babika, lubika.....
|
|
|
|
RE: ljubkovalni vzdevki 4.12.2007 22:01:56
|
|
|
|
kšpela
|
sem pozabla prej napisat.jaz mojo se klicem slinko binko,ker se je zacela slinit.
|
|
|
|
RE: ljubkovalni vzdevki 5.12.2007 20:49:44
|
|
|
|
Češnca
|
Ste kar izvirne, ni kaj! Naš je pa sonček, miško, polhek (ko se ves topel in nasmejan prebudi), polžek ali slinar (ker se slini), sračko ali seronja (ko je plenica polna),... nekaj vzdevkov je že pozabljenih, novi prihajajo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.