DaniNeli -> RE: Februarski nagajvički 2007 (7.12.2007 21:31:57)
|
živjo! Včeraj ni objavilo mojega posta,pa nevem zakaj! No,da Vam sporočim,da je moja pikica bubana...4dni nazaj je moji pikici začelo tečt z noska,ampak samo vodeno.Predvčerajšnjim od petih popoldne pa kar zelen izcedek,in bila je nejevoljna,jedla mi je vse.Zvečer pa kar vročična. Včeraj mi je cel dan bila boga,zjutraj normalno papala,kosila je pojela zelo malo juhice.Čez dan pa nekaj mleka.Ni mi pa hotela piti tekočine,nakar sem ji zvečer dala paracetamol svečko,ker je imela 38.5 vročine.Še prej pa mi je v joku vse kar je imela v sebi,zbruhala.Od 17h mi ni nič jedla. Zvečer po 22h sem šla v Koper k dežurni. Ta ji je predpisala Operil,pa neko mazilo za učke,noseka pa s f.r. spirat. Doma mi je bla vredu,pa dobre volje.Zjutraj je spila 2dcl mleka,vstala ob 10h,pojedla banano,hruško s tremi keksi.Opoldne nekaj mleka,in spet spanje tri ure. Kosilo sem ji dala,ampak mi je pojedla le pet žličk rižota. Popoldne je spila 2dcl kamilice,hvalabogu.Mleka pa 150ml mleka,in to je to.Noče nič več jest,od 18h je spet malo vročična,dala sem ji svečko.Zdaj pa bogica ninčka. MISLITE,DA NI NAROBE ČE MI JE TAKO MALO POJEDLA?
|
|
|
|