|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
29.1.2008 20:19:22   
helimaša
čer punce

jst sm dons toook žalostna.....user posted image user posted image user posted image user posted image .....sm bla v tannovi službi.....user posted image user posted image .......katastrofa.....pa zakva me je mogla ta koza v novo poslovalnco ruknt......kok mije blo bed.....že tko k greš po enmu letu v službo pa še to drgam.....ojojoj......kr user posted image  bi.....čist sm depresivna....pa tko lep dan je biu dons jst sm pa tok zamorjena.....štala.....
mi smo pa drgač zdravi.....tok, tok....morm potrkat....Maša je že od samega začetka zdrava pupa....nimam nbenih problemov z njo......edino kar malo pokašljuje drugače je pa vse v redu......
danes sem kupila kostumček za Mašo....in bo.....čebelica....je toook luškana......morm pol slikce nalimat....
nč lepo se mejte in dobr pančkite

papa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
29.1.2008 21:09:50   
Nenny
Ja Helimaša,  škoda da ni boljše v novi poslovalnici user posted image . A so babe tolk smotane al lokacija? Mora pa res zmeraj neki bit narobe. Ti vsaj z varstvom ne boš mela problemov, pol te pa služba začne zafrkavat, a ne? Mogoče si mela pa sam sla dan in bo še vse OK.

Res škoda da vaju z Mašo ni bilo danes z nama.....tolk lep dan je bil.....

http://customglitters.com/cust/119676336983927.gif

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
29.1.2008 22:01:45   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

danes sem kupila kostumček za Mašo....in bo.....čebelica....je toook luškana......morm pol slikce nalimat....
nč lepo se mejte in dobr pančkite

papa

Pri nas je bila tudi Maša čebelica, dve leti nazaj :)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 0:48:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
30.1.2008 7:00:32   
ribicau
KOLUMBO DOBR POŠTIMEJ user posted image

Margit kako je z Maticem, a ma še vročino?

Malecka_mateja, ja sej jest jo mam tud omejeno na dnevno, kuhinjo in jedilnico....pa mi ga vseen serje! Sej kakšen dan bi skuhala lahko pojedino še za sosede user posted image , samo kakšen dan pa tud palačink pomojem ne bi mogla nardit!

Mi smo drugače u redu. Popoldne se vedno ful potepava, vreme je bil fenomenalen tele dni in morm rečt, da Eva nč dost ne protestira v vozičku (trkam)! Je blo že hujš, kakšne dva meseca nazaj.
Danes teden mam pa frizerja. Moj pelje tamalo na telovadbo, jaz pa tačas skočim k frizerju. Zdej k mam kratke morm skoz skrbet, da so primerna dolžina, drugač mam turbo frizuro, kar pa ni glih za v službo user posted image . Tko, zdej grem pa naprej delat! Cao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
30.1.2008 7:48:30   
malecka_mateja
jutro!
vstali ob 7!no ja lahko bi blo bolje!
ribica je že pridnauser posted image
ja sej moja ma tudi dan ko nemorem niti soka si nardit ampak to jeres redko!trkam!
tamala še vedno kašlja ampak znatno manj sploh zjutraj ni več eno urne bitke amapk samo še kakih 15 min!user posted image upam da bo kmalu bolje!drug tedn še vedno ne gre v vrtec!po l pa bo morala it!

margit user posted image user posted image user posted image pozdravte se!joj vam pa res nagaja!user posted image a si se že zmenla s kakim bioenergetikom?mislim da bo to res potrebno pri vas!user posted image

kolumbo user posted image WBuser posted image držimo pesti danes pa takooj javi ko bo kaj!polpa hitr po pencmontl!user posted image

helimaša sej bo bolje boš videla!se boš ti navadla in tudi sodelavci pa bo!user posted image smo s tabo!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
30.1.2008 9:13:12   
atena777
Joj težek je tale februar 2008 za nas.

Margit, Matic, Mašika user posted image user posted image user posted image
DeMer user posted image
Helimaša user posted image

Skupaj bomo vse premagali user posted image .
Pri nas je stanje za spoznanje boljše,tako kot si rekla Malecka_M je danes en žarek sonca že posijal, ker sem ubrala strategijo pomagaj si in bog ti bo pomagal. Sem morala svojega angažirati, da je danes prevzel dežurstvo. Res je bil priden, bravo možekuser posted image . Včeraj skuhal, pospravil, Davida zrihtal, celo noč dežural, zjutraj prvi vstal ga nahranil, previl, preoblekel, potem pa šel še v službo. In to me je rešilo najhujšega. Ker danes mi je smrkl prebil lobanjo, kolikor čludno se to sliši! Danes teče tudi iz moje glave vse zeleno, ampak to je rešitev. Se tudi bolje počutim. Včeraj sem naredila inhalacijo, počivanje, vitamini,...dobra hrana in zdravje je na poti.
Hvala vsem za vzpodbudo, je bilo kar toplo pri srcu ko sem brala. So me že take čudne misli psreletavale, da sedaj pa razumem upokojence, ko imajo zaradi bolezni že vsega dost in bi kar z Matildo podpisali...user posted image  Tole gnojno vnetje sinusov me je tok neslo, da se mi je parkrat kar stemnilo pred očmi in sem hitro na posteljo legla, da ne bi skup padla. Zgleda je to tako zaštopano, da je pritisk na nuli. Tašča isto toži, da se ji temni...

No sedaj pa dost jamranja!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
30.1.2008 9:19:22   
atena777
Jasna81 tale Brita filter je super. Prečisti ti vodo, izloči škodljive snovi. Jaz vse delam s to vodo, kuham, pijemo čaj, ..nepogrešljiv del kuhinje je postal.
Kupiš ga praktično že kjerkoli, poglej pa v Sanolabor imajo akcijo, če dobiš tistega belega MAXTRA, dobiš lahko posodo zastonj, če kupiš 4 filtre. Druga varianta je , da ga kupiš v DM z baby bonus kuponom, nekoliko ceneje. Če nimaš kupona povej, ti ga pošljem. Drugače stane zadeva lahko tudi 40 EUR, filtri so potem po 10 EUR. Ampak to ni drago, ker vsi filtri, ki jih daš na pipo stanejo okrog 400-500 EUr in še vsako leto 300 EUr čisščenje filtra. Brita je cenejša. Investicija v zdravje.
Imaš pa različne volumne  1-1,5 l. Sem še kaj pozabila?

Jaz za Davida še vedno vodo prekuhavam , kaj pa ve?

Kolumbi navijam za avto, da dobro izbereš - saj ne bo ROVER ne?

Malecka_Mateja saj bo Tjaska ozdravela bos videla! Jaz sem pa ze odločena, da bom vzela prihodnji teden dopust, da tiste tri dni še premostim, ko bo še občutljiv. Sedaj bo se bo ziher spet Margit oglasila, da se izogibam user posted image .

Jasna81 sevede smo te pogrešali, jaz sem prav gledala kje so tvoji posti!

Ribicau mogoče ne bi bilo slabo, če bi jih še opomnila naj na škatlo napišejo gift, da ne pozabijo npr.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
30.1.2008 9:20:08   
atena777
JUTR OD 8H DO 10 VSE MISLT NAME

Kaj pa je novega?

Neposredna povezava do sporočila: 1909
30.1.2008 9:30:49   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Sedaj bo se bo ziher spet Margit oglasila, da se izogibam user posted image .

Atena, Atena...
ne ti mene tako resno jemat
u končni fazi pa se tudi jaz izogibam
danes bi mogel biti že moj 13 delovni dan po porodniški
oziroma 3 dan po dopustu
pa sem že cel teden na bolniški, pa očitno jo še ne bo konec

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
30.1.2008 9:31:04   
Margit

JUTR OD 8H DO 10 VSE MISLT NAME

Kaj pa je novega?

Tudi mene zanima

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
30.1.2008 9:49:30   
Margit
Atena,
dej mene tud zanima kam pošljem obrazec za olajšavo. A na isti naslov kot pošiljamo dohodnino?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
30.1.2008 9:56:29   
atena777
Kolumbo odkrila Little people po ful ugodnih cenah:

http://www.topvision-online.de/Spielwaren/BabyKleinkindspielzeug/listview.html?uc_page=26&category=fe1b52e863f3a7749845ec5b3af5a1

dostava v nekaj dneh, brez carine, ker je EU!

Blazno dobre igrače po blazno dobrih cenah user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
30.1.2008 10:04:28   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Atena,
dej mene tud zanima kam pošljem obrazec za olajšavo. A na isti naslov kot pošiljamo dohodnino?

Na DURS. Jaz sem oddala elektronsko. Če imate digitalni certifikat lahko to naredite tudi ve:

https://edavki.durs.si

Sicer pa na tej strani kje piše točno kam se pošlje! Morate pa pohiteti, rok je do jutri, če se ne motim!!!!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 10:31:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1915
30.1.2008 11:15:06   
pikecpokec
Čakte mal, kaka olajšava? Jst nimam pojma. A to je tisto, ko ma moj možek že pri plači upoštevano? Če ma pri plači prijavljenega, potem ni treba oddajat, ne? Nč več ne vem...user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 1916
30.1.2008 11:57:50   
malecka_mateja
user posted image

evo žabico!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
30.1.2008 12:07:32   
malecka_mateja
user posted image

tako pa smo veliki!tako pokaže!

Neposredna povezava do sporočila: 1918
30.1.2008 13:19:46   
Anonimen
Čao punce!

Js sm danes čist leteča, zdej čakam, da se Alen zbudi in pol kr pičima naprej. Sem se danes na zavod prijavla, ker sem včeraj KONČNO zbrala vso potrebno solato. Zdej morm it še na CSD, pa še tole olajšavo morm oddat. ATENA HVALA ZA INFO!user posted image user posted image user posted image

Jasna81 tale Brita filter je super. Prečisti ti vodo, izloči škodljive snovi. Jaz vse delam s to vodo, kuham, pijemo čaj, ..nepogrešljiv del kuhinje je postal.
Kupiš ga praktično že kjerkoli, poglej pa v Sanolabor imajo akcijo, če dobiš tistega belega MAXTRA, dobiš lahko posodo zastonj, če kupiš 4 filtre. Druga varianta je , da ga kupiš v DM z baby bonus kuponom, nekoliko ceneje. Če nimaš kupona povej, ti ga pošljem. Drugače stane zadeva lahko tudi 40 EUR, filtri so potem po 10 EUR. Ampak to ni drago, ker vsi filtri, ki jih daš na pipo stanejo okrog 400-500 EUr in še vsako leto 300 EUr čisščenje filtra. Brita je cenejša. Investicija v zdravje.
Imaš pa različne volumne  1-1,5 l. Sem še kaj pozabila?

Jaz za Davida še vedno vodo prekuhavam , kaj pa ve?

Hvala še enkrat! Ja js še vedno prekuhavam za Alena, ker je tako katastrofalna voda, da je joj! Polno kamna, se kr belo vidina dnu posode, o drugih svinjarijah pa raj nočem študirat!

Evo, ga že slišim...user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
30.1.2008 13:22:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

user posted image

tako pa smo veliki!tako pokaže!

takole naš tudi pokaže

joj morm it ker bi alen kr po tippkobnici udrihu

Neposredna povezava do sporočila: 1920
30.1.2008 13:37:08   
atena777
wiiii Tjaska kaj zna! Svetovna slikca!

Margit sori, ne bom več resno jemala tvojih šal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1921
30.1.2008 14:27:35   
atena777
Naš pa sploh ne mara ponavljati za mano. Ga skušam naučiti mahati, pa sploh ne šlivi.

Je pa zelo raziskovalen.
Zadnja fora je, da sesalec privleče do postelje in hoče po njem na posteljo splezat.Včraj se je to zanj zelo boleče končalo, zato sem moral sesalec skriti.
Kaj vse ne pogruntajo.

Mali od kolegice, ki je pol leta starejši od Davida odpre skrinjo in da rokice na plastične predale, drži, potem gre k radiatroju in jih pogreje. Potem to izmenično ponavlja ...

Mislim user posted image

< Sporočilo je popravil atena777 -- 30.1.2008 14:28:08 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
30.1.2008 14:34:29   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Čakte mal, kaka olajšava? Jst nimam pojma. A to je tisto, ko ma moj možek že pri plači upoštevano? Če ma pri plači prijavljenega, potem ni treba oddajat, ne? Nč več ne vem...user posted image

ja tako je.
samo res čudno. Ali nista imela do nedavnega preživnino prijavljeno?Ali je potem lahko imel pri plači prijavljenega (govorim za nazaj). Po moji kmečki pameti bi to morali biti nemogoče! Daj prosim še enkrat preveri!
Ker bi dobil kar nekaj olajšav za nazaj. Mogoče bi lahko šli drugo leto za obletnico poroke npr. sem: http://www.mojepotovanje.si/cro/francuskapolinezija/1385

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1923
30.1.2008 14:40:13   
pikecpokec
Je imel prijavljenega Gala že med letom, ker ga jaz nisem imela (itak ga nisem imela kje prijaviti). Tko da - očitno se da! 

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
30.1.2008 15:43:31   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Je imel prijavljenega Gala že med letom, ker ga jaz nisem imela (itak ga nisem imela kje prijaviti). Tko da - očitno se da! 

potem je ok, ne rabiš oddajati nič!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?