ribicau -> RE: Februarski nagajvički 2007 (23.1.2008 22:09:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Zdravo! Mi smo bli na Jesenicah, testiral so nas na ene 10 alergij, pa povsod se je nekej pokazal! Na koncu smo ugotovil, da ni alergična na te stvari,ampak ma pač preveč občutljivo kožo. Mleko nismo testirali, ampak so ji vzeli kri in bodo testi narejeni čez ene 3 tedne! Upam, da dobi negativne teste ravno na rojstni dan, to bo sigurno najboljše in najlepše darilo, za obe! Mogoče imamo pa mi enako težavo! David je včeraj dobil spet eno mazilo, ki vsebuje kortizon. Ta zadeva ni nedolžna. Mislim, da bi nas morali poslati na raziskave, ker vzroka sedaj že 10 mesecev ne najdemo, in občasno s temi škodljivimi kremami dušimo posledice. Sem se ful potožila v lekarni farmacevtki, pa je rekla, da če ne drugače pa paediatra menjati. Če kaj pomaga? LPA. Ma ti se kr zbuni pr uni tvoji P, da naj ti da napotnico za testiranje....jest se se pol leta nazaj mogla skregat, da sem jo dobila. Upaš, da so testi negativni, samo če pa niso, je pa tud fajn, da veš kje si in se potem škodljivih stvari izogibaš. ribicau daj mi prosim natančno opiši kako izgleda pri Evi kadar ima alergijo. Ali ima več dni reakcijo, ali po enem dnevu npr. izgne? David ima tako hudo vnetje, suho razdraženo kožo, na zelo gosto posuto s pikicami in ne izgine že več kot deset dni. Vedno večji flek je. Ful mi je žal, ker nisem slikala in pokazala kaki drugi pediatrinji, da vidi, da je res hudo. Ker sedaj od tega kortiozna bo stanje v enem tednu videti kot, da ni tako hudo. Ampak ta kortizon je nevaren za drasle, kaj šele za take male. Pa še kožo tanjša. Mislim, popenila bom res. Hm, ja ne morem ti povedat, ker nikol nima. Ona je imela samo reakcijo pri 3 mesecih, ko smo ji dal Apatamil, pol smo se pa naprej pazil in ni težav!
|
|
|
|