ribicau -> RE: Februarski nagajvički 2007 (12.1.2008 21:53:50)
|
Zdravo bejbe! Mi smo tako, tako. Eva je včeraj ob 23ih spet bruhala, je bla cela za preoblečt, pa posteljica tudi, tko da je ostanek noči prespala pri nama. Opoldne pa je imela drisko, ampak samo 1x, sem jo kr pod tuš nesla, ker na previjalni bi blo vse umazan. Pojma nimam, kaj je zdej to za en [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Pomojem so zobki, zgornja dvojkica, pa tud ko ji namažem, ma odebeljno - ma upam, da je zob, da ni posledica padca od zadnjič. Kar se hrane tiče...zjutraj je spila ene 2 dcl mleka, potem je 3x banano dala v usta, za kosilo je pojedla ene par žličk goveje juhe z gresovimi knedlčki, pa malo korenčka, potem en piškotek (home made), pa za večerjo 150 ml mleka. Bolj bogo vse skup. Ni ji za jest, kaj čmo. Se je pa cel popoldne obešala po meni, večino je bla pr meni v naročju z naslonjeno glavico na mojo ramo. Ob 18ih je pa oživela in celo naredila ene par korakov. Zdele dva dni je čist boga, tko da tud hodi ne, niti ne gre po vseh štirih....DRUGAČE PA JA DEMER, EVA TUDI ŽE HODI, samo zdej jo je bolezen mal ustavla. Uradni datum je 3.1. (do tega datuma je naredila po cca 5 korakov, od takrat naprej, pa ni problema)! Drugače sva pa midva tud same doma. Moj je šel v Wengen na smuk..... KAJ PREDLAGATE, DA DAM EVI ZA JEST?
|
|
|
|