Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krema materine dušice od JUST-a 30.12.2004 14:33:03
|
|
|
|
mateja 26
|
Najprej vsem en lep sončen dan.Jaz se obračam kar na vas.A mogoče katera od vas ve,kje se bi dobila krema materine dušice od Just-a?Ali pa tel.kamor bi lahko poklicala?Naša tamala je zdaj prvič zbolela(39temp.,bruhanje,driska,slabo počutje,utrujenost,zabit nos,....).Najhuje je z noskom.Sem poskusila že z fiz.razt.,pa nič.Zato pa bi rada tole kremo.Baje ,da zelo pomaga. A mi lahko katera pomaga?Morda proda?Lepooooo,lepo prosim? Že v naprej najlepša hvala. Mateja
|
|
|
|
krema materine dušice od JUST-a 30.12.2004 14:45:12
|
|
|
|
@dasa@
|
jest poznam eno k to prodaja njena tel št. 070 283 464 ime ji je karmen upam da je v pomoč lp daša
|
|
|
|
krema materine dušice od JUST-a 30.12.2004 14:54:26
|
|
|
|
.ču
|
Ta firma ma res ful dobre stvari.Tud tiste kapljice 31 so ful fajn.Ene par jih nakaplaš v posodico za eterična olja,dodaš vodo pa svečko prižgeš.Ful pomaga za dihala. Pa en sprej majo tud,ful fajn.Iz bora pa ne vem še kerih dreves.Jes ga ravn zdej čakam. Tel. št.pa upam,da mi bojo do zvečer posredval moji žlahtniki. LP:rozica:
|
|
|
|
krema materine dušice od JUST-a 30.12.2004 17:22:11
|
|
|
|
anaj
|
Tu imaš še eno tel. št.: Mateja Krvina 041 378044. Jana:kuza:
|
|
|
|
krema materine dušice od JUST-a 31.12.2004 13:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Namazati jo moraš spredaj po pljučkih, zadaj po lopaticah in po stopalih. Pa čimprej ozdravite.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?