Anonimen -> POMAGAJTE, svetujte, karkoli (3.12.2007 11:06:49)
|
Prosim za kakršno koli pomoč glede najine ločitve Oba se strinjava da nisva več za skupaj. V bistvu on pravi, da me več ne prenese, da me mrzi, da noče več živet z mano,..., jaz pa ne prenesem več njegovih žaljivk in zmerjanj. Na kratko KAJ ZDAJ? 2.Kam naj se obrneva najprej? Je to CSD ali sodišče, ali odvetnik,..kdo? 3. Kdo dodeli skrbništvo nad otrokom? ( mi ga hoče na vsak način vzet, da bi bil pri njemu seveda) Otrok je star 2 leti. 4. če greva živet vsak zase (pred ločitvijo, ker je vsakodnevno zaenkrat psihično nasilje), lahko vzamem otroka s sabo? (Razmišljam da bi nekam pobegnila z otrokom, ker tega več ne prenesem)... 5. Koliko časa traja ponavadi, da si uradno ločen? 6. O vsem bi se dalo z njim pogovorit kar se tiče premoženja, le otroka hoče. (ki pa ga drugače ne zanima preveč. Saj razumete,ne. Da bi ga uporabljal za orožje proti meni, saj razumete kako to delajo). Vem tudi to, da otroka ponavadi dodelijo mami. Jaz ne pijem, ne kadim, imam visoko izobrazbo, dobro službo in HB dobro plačo, samo me je vseeno strah kaj mi lahko spodvrže ta dejstva na sodišču? Bojim se za otroka. Bi kaj pomagalo, če bi imela kakšen dokaz, npr. da imam par zvočnih posnetkov, kako me zmerja in kako se dere na mene in mi preklinja vse v prek v pričo otroka, ki to prestrašeno gleda? Resnično razmišljam, da bi naredila kaj takega. Ker me je res strah da mi ne vzame otroka.
|
|
|
|