[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.12.2004 13:38:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 14:24:11)

Pečenko potisneš v pečico, francosko ti mama naredi, pa je.

Bela -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 14:27:03)

Za začetek bomo imeli malo mešanih sirov in pršuta, za predjed bojo zeliščni ravijoli polnjeni s nekislo skuto in drobnjakom,..ter čez naribani z parmezanom in politi z žajbljevim maslom.Za glavno jed pa bo krača in krompir iz pečice, pa še solatka.Za sladico pa bom spekla fino kokosovo pecivo.
Vse skupaj bo oplemenitil dober domači kraški teran!

dory -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 14:30:13)

ja ja..ni ga cez domaci kraski teran:love:...

niki5 -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 15:20:56)

jaz pa mojemu grozim da bova gledala oddajo od Maria Galuniča :)-:)-:)-

Drugače pa bomo verjetno preživeli kar v postelji, ker sva oba z mojim zbolela :(
Gledala bova pa končno en romantični film na dvd-ju :)
Jaz se bom pa ravno toliko do kuhinje privlekla, da bom spekla muffine :)

lenika -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 15:32:40)

Tudi midva bova doma. Naredila bova francosko solato in nadevanega piščanca. Po polnoči pa sva dogovorjena s kolegi.

Jančika_ -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 15:39:23)

En čips bomo odprli, pa bo. In upali, da se mali ne bo zbujal. Glede na to, da bo edini gost računalničar, bosta moška čvekala o igricah, jaz pa bom visela na kompjutru. Večer kot vsak drug...

india -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 17:17:47)

Mi bomo pa nardili francosko, ati bo sčaral ribji biftek, ostalo večerjo pa bo babi poslala v zgornji štok.
Pa sarmo bomo nardili, to pa ja.
O polnoči pa bomo z brezalkoholnim šampanjcem nazdravli, pa bo popoln večer!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.12.2004 19:33:31)

ZARA -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 19:34:59)

BAGI...SEJ DALJE PA VEMO...:)-:)-:)-:)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.12.2004 19:37:20)

india -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 19:52:10)

v banji ne vžgejo!!!!!
bo treba kje drugje poskusit,....samo ne gola prosim!!!:)-:)-:)-:)-

Primoza -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 19:54:03)

Danes kuham jelenov golaž, da bo jutri najboljši za pojest. Jutri ga bom postregel s takrat sveže spečenimi domačimi žemljicami. Zraven si bova privoščila en francoski Cabernet Sauvignon.

Kot toplo predjed bom naredil gobe na žaru - z malo gorgonzole ter kot hladno predjed pršut, tatarski biftek in brie.

Zaključili bomo enostavno s svežimi jagodami, ki jih bomo jedli istočasno s šampanjcem - penečo rebulo, ki je po mojem boljša od večine drugih, bolj znanih znamk. Tamala bo dobila otroški šampanjec, verjetno Lumpijev.

Ker je naša 4 l mesojedka, ji bo meni prijal.

Se pravi enostavno, vendar dovolj učinkovito.

SANDY -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 19:57:24)

Jaz pa nič ne pripravljam...s tamalo bova same. Blaž dela čez NL, jaz pa delam 1.1 zjutraj...pfff:hudicek:

ZARA -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 19:59:28)

UUUUUUUUU primoza,zdej me je pa kr slaba vest mal napadla :ups:...
Lepo,da razvajas svojo druzino...
Pr nas je bolj... ma taka vecerja-standard!

Anonimen -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 20:01:37)

Mi zvečer tako in tako ne jemo.Kaj malega za prigriznit pa pižamo gor pred televizijo nazdravile bomo ob polnoči in potem spat.

Neva:rozica:

Pikabu -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 20:25:05)

Večerjo bo kuhal možek, jaz bom čez dan pripravila francosko solato, ki jo obožujem. Zvečer bova pa dala Emo spat, potem pa si bova privoščila penečo kopel.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Nadaljevanje pa po želji.... ;)

Taša -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 20:27:26)

No mi kakšne posebne večerje ne bomo delal. Malo tatarca pa malce pršutka pa kakšen dober vinček, pa pižama, pa verjetno bova midve zoal tudi kaj po skYpu ali mesingerju počvekale?? Ali ne)):)-:)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.12.2004 20:42:50)

saba01 -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 20:50:03)

OJ
Tudi pri nas se ne bo kaj posebej pripravlajalo,je moj na šihtu tako da bomo punce kar same doma.
LP,Sabina:(

Anonimen -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 20:55:20)

Jaz, oči pa mami gremo pa najprej v KR v gledališče, pol bomo mel večerjo (+sestra1+fant1, sestra2 je nek pr bohinju), pol una dva golobčka:)- gresta, mi3 bomo pa verjetn mal TV gledal, ob polnoči na sred Celovške nujn in gledat vse bližnje in daljne ognjemete...pol pa k prjatlom na ulci:)

Jedl pa ne vem kaj bomo...mora pa jutri DM darila prnest...pa sploh nimam filinga, da bi blo kej..:zmeden::((

Gina -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 21:19:41)

:)Joj so se mi začele sline cedit ob vseh dobrotah, ki vas čakajo:bravo:, jaz pa sploh še nimam pojma, kaj bi...:sloncek:

Sarina -> priprave na zadnji večer v letu (30.12.2004 21:31:59)

Ojojoj, meni se že tudi sline cedijo - sploh, ko sem brala meni od primoža :):):) - no jaz se ravno ne bom tako posebej potrudla :ups: - kar malo pečenke, pa prekajene šunke, pa francosko,...
potem pa verjetno klasika-gledanje Tv z možekom in mojimi starši, Sara pa tako ob 20.00 že sladko spi 9nebesa. V glavnem - kar malo dolgočasno bo...;)

Primoza -> priprave na zadnji večer v letu (1.1.2005 12:50:03)

Ko sem rekel enostavno in učinkovito se nisem norčeval - gre bolj za to, da naslednji dan (danes)želodec ne nagaja, oziroma lahko nadaljujemo prehrano kar z ostanki istih jedi.

Žemljice (n=20) so pa že skoraj pošle, kruhomat je res dobra zedeva tudi za pripravo testa.

Stran: [1]