anian2 -> Kako boste oblekele novorojenčke za odhod iz bolnice dec. in jan.? Če vas čaka pol urna vožnja domov (3.12.2007 10:14:22)
|
Vem, da je bilo o tem že precej napisanega, pa me vseeno zanima vaše mnjenje, ker, ko sem se malo pogovarjala, so izkušnje oz. praksa zelo različna. Januarja imam PDP. Zanima me kako boste oblekle novorojenčka pri odhodu iz bolnišnice. Sama sem razmišljala takole: - en bombažni bodi z dolgimi rokavi ali bolje potem še eno bombažno majčko povrh?? ali je en body dovolj? - plišasta majčka - bombažne hlačke žabice - plišaste hlačke (oboje z zaprtimi podplatki) naprej pa ne vem. Imam zimski pajacek, a ker nas čaka dobre pol ure vožnje z avtomobilom, se mi to ne zdi tako pametno. Najprej bo avto hladen, potem se bo segrel. Imam pa tudi zimsko vrečo za jajčko in ker se jo da odpreti sem razmišljala, da bi kupila samo bundico in mu jo dala za pot iz bolnice, ter ga seveda dala v vrečo in v jajčko. Potem, ko pa bi se avto segrel, pa bi mu bundico lahko slekla in odprla vrečo. Kaj menite? Hvala za odgovore!
|
|
|
|