mojamura -> RE: zlomljeno srce (3.12.2007 9:35:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hvala za podporo. V takih težkih trenutki mi res prav pride. Zdaj me pa zanima kaj bi ve naredile glede stvari, ki jih je on kupil za moje stanovanje-( hladilnik, sušilni, pomivalni, pralni, štedilnik). Vse račune za nakuplene stvari imam jaz in ne on. sicer nisem 100%, ampak se mi zdui, da je izvenzakonska zveza izenačena z zakonsko po dveh letih skupnega življenja, če je seveda on bil prijavljen na tvojem naslovu. Nato se tiste stvari, ki so bile kupljene v tistem času (po dveh letih) štejejo kot skupno premoženje, ne glede na to kdo jih je kupil. On lahko zahteva polovico vrednosti tistega kar je kupil. Če pa so bile kupljene stvari pred dvema letoma skup. življenja, pa je po mojem tako kot se ti odločiš oz. kot se zmenita. Jaz bi na tvojem mestu mu res vse tisto kar je kupil vrnila (če imaš le to možnost), samo, da maš mir pred njim. Če pa lahko, pa stopi do kakšnega odvetnika po pravni nasvet. P.S.: Verjamem v tebe...in vem da boš zmogla![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley32.gif]
|
|
|
|