spella -> dobro jutro (30.12.2004 17:57:31)
|
Hojla! Že nekaj dni se nisem oglasila, po dolgi bolniški sem zadnji teden pred novim letom spet na delu, tako da za RR kr ni pa ni časa. Tudi jaz se strinjam z vami, da je brez veze čakat na naše delodajalce, da nam privoščijo eno bebico in malce porodniške. Po moje, da se vs da, malo bolj skromno ampak gre. Moj mož dela še preko študentskega servisa, jaz delam za določen čas (naslednjega septembra) v vrtcu, imava mikroskopsko stanovanje za katerega naslednje leto začneva odplačevati kredit, ampak si oba zelo želiva otročka, zato sva se odločila, da ne bova čakala. Jaz mislim, da se znajdeš s toliko denarja kot ga imaš na razpolago. Če mam 80 k bom zapravila tolk, če pa bi imela 500k bi pa tolk. Tako, da po mojem res ni treba čakat, da bomo imeli v življenju najprej vse s perjem postlano, da se bomo odločile za otroka. Glede na to da leta prehitro tečejo in ženske vse težje zanosijo mi je žal, da se nisva za :duda: odločila že pred enim letom ne glede na vse. Vse gre, le če se za to sam dovolj potrudiš!!! Pa veliko uspešnega :sloncek::sloncek::sloncek: in čim man skrbi v novem letu. LP Špela:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|