pojona -> RE: Dunaj (7.3.2008 1:38:42)
|
Mi smo bili pa za jesenske počitnice na Dunaju. Bili smo 3dni - 2 nočitvi s zajtrkom v hotelu Kolpingsfamilie Wien Meidling. To je hotel za malo denarja. Mi smo dali za 2 nočitvi s zajtrkom za vse štiri ( mi2 + 2otroka- 5 in 9 let ) 150 EUR. To je glede na to, da smo samo spali v hotelu, super. Moram pa povedati, da je hotel ( včasih je bil hostel ) star, je pa čist, prijazno osebje in če nisi prezahteven, je zajtrk super in kolikor hočeš poješ. Aja, pa v sobi sta bila 2 pograda. Po Dunaju smo se vozili s podzemno ali pa smo hodili peš. Podzemna je bila čisto blizu hotela - 2 min peš. Obstajajo 72-urne karte za podzemno za odrasle + na vsakega odraslega en otrok gratis. Podzemna je super, saj prideš iz enega konca Dunaja na drug konec zelo hitro, pa vlaki non stop vozijo. Čez dan smo jedli v mestu, pa se dobi cenovno čisto vredu hrano ( npr. mi smo jedli ob glavni ulici od Pratra proti centru v neki zelo urejeni gostilni, pa smo dali za 1 pizzo, 1x domači njoki carbonara, pa 1x "dunajc" s pečenim krompirjem in prilogo, pa 1x self service velika solata, 3x jagodni sok, 1x pivo SKUPAJ 35EUR ). Na Dunaju imaš kar nekaj za pogledat. Mi smo se prilagajali otrokom, tako, da smo šli v živalski vrt- PREKRASEN, pa Hiša morja, Prater in seveda center mesta. Mi smo se imeli super in mislim, da bomo še šli, ker imamo še nekaj stvari v planu za pogledat......je pa fajn, če imaš lepo vreme - mi smo ga imeli. Tukaj je naslov kjer smo rezervirali hotel - vse je bilo O.K. http://www.booking.com/hotel/at/kolpingsfamilie-wien-meidling.html?aid=100200;label=vienna-1YuMbbourLZZ1DyJ13QxJAS779265985;sid=7cb55bda72b8525852638555df604bcc
|
|
|
|