|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
19.12.2007 13:02:37   
pufika
ja pol pa  že prežen te dneve, da bojo brž šli stran, sam kaj k te pa pol ne bo tle...boš skoz inštalacijo rihtala...user posted image user posted image
za čestitke pa se strinjam, jest jih tud pišem ta teden ko nora sm jih že čez sto, pa še dvakrat tolk me čaka... pol mi pa še doma pravjo, sej deset več se pa ja ne bo poznal če jih še za nas napišeš..user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
19.12.2007 13:08:02   
jazzz27

user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
07.01. - Andromeda
07.01. - zarja28
08.01. - metir
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
12.01. - maska
13.01. - medika 13
15.01. - lidija_21
16.01. - Teni RR
17.01. - *Pikyca*
18.01. - trinty22
29.01. - KAHLO 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111

user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
19.12.2007 13:11:28   
cicmic
Kuku, še jaz se vam pridružim!
Sicer je še vedno ne čakam decembra in mi že cel teden zamuja, sam sem nardila že dva testa BC pa še kar negativna. Mal imam sicer še upanja, ker mi je v prejšnjih nosečnostnih zelo pozno pokazal user posted image , tam v 6 t. , pa še to zelo rahlo črtico.

Bom vesela kakšne vzpodbude ali izkušenj...

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu ETAN)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
19.12.2007 13:12:53   
jazzz27
UNI dnevi, kaj medvedovi??? Sej dons bo že bolš, al pa ne, kdaj greš pa ti na štajer?! Mi smo pa tud včeraj slončkali...en, dva, tri po zajčjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...glavn, da otroci k men pridejo, ne vem kaj je blo včer mojmu lubitu je napadu k tiger user posted image ...se mi smilte k morte voščilnice pisat...jaz tega ne počnem k so mi vsi najbljižji pri roki, ko je treba čestitat...v krogu prijateljev, ko domov pridem pa še familiji,...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
19.12.2007 13:16:06   
jazzz27
cicmic dobrodošla, glede nosečnosti ti ne morem nič rečt ker se meni še ni posrečilo...lahko samo držim pesti, pa ti želim, da se ti zgodba ponovi in doživiš isto, kot v prvi nosečnosti...lahko greš pa na krvni test, tam ti pove kaj je na stvari!!

Te damo med navijačice?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
19.12.2007 13:22:11   
pufika
cicmic ne obupat...upanje umre zadnje..navijam da bo user posted image
še za vse ostale vzpodbuda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da user posted image prav priplavajo

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
19.12.2007 13:36:30   
Anonimen
Danes sem pa jst bolj tiha, k se ne spoznam na laminate pa tako sranje... nisem tak tip, zato imam user posted image . Joj punce, jst bi tud user posted image  user posted image  user posted image , pa ne morem. Bom pa vse nadoknadila, vem da bom. user posted image  user posted image  user posted image

Sicer pa imam občutek, da bom danes popoldan spet imela samogovore. Pa nič zato, bote pa jutr mele kaj za brat. user posted image  user posted image  user posted image

Se še kaj oglasim.

(odgovor članu pufika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
19.12.2007 13:40:28   
cicmic
jazzz ti me daj kar še med borke, če pa bo kaj drugače sem pa itak navijačica!
Punce hvala za spodbudne besede!

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
19.12.2007 13:54:45   
jazzz27

user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
07.01. - Andromeda
07.01. - zarja28
08.01. - metir
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
12.01. - maska
13.01. - medika 13
15.01. - lidija_21
16.01. - Teni RR
17.01. - *Pikyca*
18.01. - trinty22
29.01. - KAHLO 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic

user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
19.12.2007 13:59:49   
sončnica24
user posted image tudi z moje strani, gantar ne boš imela samogovorov, jaz sem tudi tu.

Uršula glede prenavljanja stanovanja boš mogoče kak odgovor našla tukaj, pa vprašanje postavi in ti bo več punc odgovorilo http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=228, sicr pa laminata v kuhinjo: NIKOLI. Ti povem ker moj se na to spozna, pa je enega soseda full prepričeval da tega naj ne dela, ampak se njemu ni dalo drugega delavca poiskat da bi pač te vse moj naredo, pa bi zdaj rad po enem letu vse ven zmeto. Zdaj pa ima, kaj pa ne poslušauser posted image .

Drugače pa moja user posted image je prišla v dvojnem rukaru, sem mislila da bom zjutraj tja padla kak me je vse bolelo, še zdaj sem čist neka boga, podobna tisti raci zgorajuser posted image

Upam pa da bom danes uspela narediti tisto, hišico iz medenega testa, mam že vse pečeno pa vse samo skupaj jo morem spravit, pa se mi ne da!!!!!!!!!!

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
19.12.2007 13:59:59   
KAHLO
evo pa mi je uspelo to spisat...to voščenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nič čez dobro uro šibam na vlakeca pa hučiči za štajerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image sestrca mi je že posredovala urnik....zjutraj vrtec- nečak---obisk dedka mraza--teta Kahlo zraven...da se slikamouser posted image user posted image user posted image , pol letimo v šoping v graz......jipii....pol popoldan telovadbauser posted image user posted image user posted image vprašanje kaj si je pod to moja sestrca zmislna....no pol upam da se zvečer prkažem na rr........če ne bom od utrujenosti tja padla!!!!

Etan.....a sem te res pozabla.............to tko je......... če mora človek vse sam nardit na tem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala za pomoč gantar, sončnica, jazzzi, pufika......le tako naprej....
Ledenka kaj pa ti danes počneš....k te nič kaj dost ni tukaj...a tud voščilnice pišešuser posted image user posted image user posted image

Joj babnce mene danes tam pr ištalaciji tako čudno zvija....upam da nisva z picekom kaj zmejšala včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
19.12.2007 14:14:28   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

evo pa mi je uspelo to spisat...to voščenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nič čez dobro uro šibam na vlakeca pa hučiči za štajerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image sestrca mi je že posredovala urnik....zjutraj vrtec- nečak---obisk dedka mraza--teta Kahlo zraven...da se slikamouser posted image user posted image user posted image , pol letimo v šoping v graz......jipii....pol popoldan telovadbauser posted image user posted image user posted image vprašanje kaj si je pod to moja sestrca zmislna....no pol upam da se zvečer prkažem na rr........če ne bom od utrujenosti tja padla!!!!

Etan.....a sem te res pozabla.............to tko je......... če mora človek vse sam nardit na tem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala za pomoč gantar, sončnica, jazzzi, pufika......le tako naprej....
Ledenka kaj pa ti danes počneš....k te nič kaj dost ni tukaj...a tud voščilnice pišešuser posted image user posted image user posted image

Joj babnce mene danes tam pr ištalaciji tako čudno zvija....upam da nisva z picekom kaj zmejšala včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti boš tudi malce manj na netu? Začneš že danes z dopustom? Jaz sem tudi samo do petka tu gor potem pa do novega leta niče večuser posted image , vas bom full pogrešala razen če bova slučano z mojim kaj v mariboru potem se vam obvezno javim, mogoče mi uspe, bi naj šel nekam nekaj delatuser posted image , upam da ne bo v vodo padlo to.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
19.12.2007 14:15:14   
maska
aja kahlo sej ti potuješ dons. super, da maš že počitnice.boš uživala.

ja kaj pa ti veš kaj je z inštalacijo? če sta včer preveč šraufala pa skup sestavlala je mogoče preveč zategnenauser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
19.12.2007 14:26:59   
maska
ledenka- kot vidiš mi je uspelo prpopat avatar. tisto slikico, k sm hotla met je bila prevelika zato je ni vzel. no pa smo se spet neki naučil user posted image .

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.12.2007 14:32:53   
KAHLO
ja danes potujem .....domovuser posted image , glede na to da se z mojim picekom vidima komaj na božični večer, upam da se bo inštalacija tam doli pošlihtalauser posted image user posted image user posted image
Maaaaaaaska....kak lep avatar mašššššššš...si k dobra vila.....le glej da boš pridno mahala s palčko user posted image user posted image user posted image user posted image

Pufika sploh mi ne govori....res je da bom manj na rr- in vem da vas bom punčkice full pogrešala, ko bom le najdla lukno se bom priklopila na ta rr.....27.12 pa bom že v polnem nazaj.....tak da bom verejtno mela dost zanapisatuser posted image user posted image user posted image

mene je predvsem strah tega da bo za te praznike ta naš januar zamrl!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.12.2007 14:37:47   
maska
ja zdej bom skoz s palčko mahala pa vsem dojenčke načarala. zakaj pa mislš, da sm to naštimala?user posted image
kahlo nč skrbet do 27. bomo skrbele, da bo tko k je treba. k prideš nazaj boš presenečena. pol po 27. bomo pa me šle na dopust pa boš ti naprej skrbela. no a je kak problem?user posted image
ti lepo uživi, poštimi inštalacijo pa javi se kej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.12.2007 14:39:15   
KAHLO
glede na to kar si ti napisala, bom pol od 27.12 naprej sama tule le leeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.12.2007 14:44:35   
pufika
ne pa ne boš...ha ha...jst bom tudi tle, ker nimam nič v planu...me pa ne bo ta konec tedna...bom z vami vsemi v mislih, ko se bom sprehajala po osterajh...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.12.2007 14:45:55   
maska
jah mene res ne bo. sej bodo punce tuki (tiste k majo int doma, ne tko k mi k smo k u kameni) pa boste čvekale. jest upam, da delam sam še 24.12. pol sm pa do 3.1.08 freeeeeeejjj!!! jupi! tko, da se čujemo drugo leto!user posted image
pol ti morm že zdej voščit lepe božične praznike in srečno novo leto!
no vsem januarkam vse najlepše v novem letu in da se prvi mesec novega leta začne res tako kot mora- me vse s trebuščkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.12.2007 14:49:45   
maska
no januarja šele s user posted image user posted image , sam da bo

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.12.2007 14:51:15   
pufika
tud tebi lepe praznike, pa velik user posted image pa user posted image pa user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.12.2007 14:52:04   
KAHLO
jojjjjjjjjjjjj o.k...........maska hvalaaaaaa... vse naj naj....in najbl ti pa želim da boš v letu 2008 povila bebejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM JANUARKAM ŽELIM VELIKO SREČE, ZDRAVJA IN DA VSE POVIJEJO V 2008 ZDRAVEGA BEBEKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgače pa pol pafika zgleda da bova midve takrat dežurale...k se bodo pa te naše dame potikale okrog....evo a nismo me pravi team....vse si porazdelimouser posted image user posted image

joj ....jaz si še samo to želim da bi za božič k bo moj picek že prišel k meni začelo full snežituser posted image user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.12.2007 14:52:52   
KAHLO
no evo zdaj smo pa čist not padle...sama ljubezen...in sreča okrog nas.....in nežnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
19.12.2007 14:53:33   
KAHLO
joj pa lih kar se po radiu pr meni vrti pocukrana božična pesem..........pa ni nobenga tle da bi ga stiskala evo bom pa vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
19.12.2007 14:58:32   
pufika
iiii hvalaaaa...user posted image user posted image

nč jest vas zapuščam, grem jest, poj pa v lj papa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?