|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
14.1.2008 13:03:39   
spps
sej,zoprna zadeva.še sreča da imam hčerkico,s katero se zamotimuser posted image ,da ne študiram tolk o tem.sam kaj ko me mala vsak tolk časa vpraša kdaj bo dobila bratca al pa sestrco...pa zdaj sem se med prazniki mal zredilauser posted image ,pa je mala me vprašala,če imam dojenčka v trebuščkuuser posted image .

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
14.1.2008 13:09:03   
Anonimen
to se mi res zdi, da sm bolj utrujena (zvečjr bi zaspala že ob 9h, ustala pa ob 11h zju3), glede tega da bi pa večkrat hodila na vodo pa nism prepričana...en dan se mi zdi da sm skoz na wc-ju, naslednji dan pa ne...tole mi ni čist jasno  :)
uf...to čakanje... še dobro da obstaja ta naš rr-če malo debatiraš o tem se mi zdi da kr hitreje mine user posted image

(odgovor članu pilar28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
14.1.2008 13:14:41   
spps
je mal lažje,ker veš da nas je kr nekaj takihuser posted image .danes hodim na vodo na vsake pol ure,se mi zdi da že sam od prebiranja forumovuser posted image .eh,borili se bomo ne,pa tud če zdaj ne bo,bo pa drugič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
14.1.2008 13:16:49   
murkica
No pa da se še jaz malo javim. Jaz sem še vedno čisto prehlajena, (mi po mojem teče iz vseh odprtin na glaviuser posted image user posted image user posted image ), ampak vseeno user posted image  ker sem ravno v času O. Sicer res da ne tako pridno kot drugače ampak vseeno, sem prepričana, da je samo en user posted image , tako, da če nama je usojeo, bom tako ali tako zanosila.

Vidim, da ni nobenih novih rozik, ampak ste same nečakajoče, ki vas testi zafrkavajo. Res upam, da boste zagledale +, in da bo januar postajal veno bolj roza.

Midva z dragim zdej ravno debairava kakšno barvo fasade bi imeli, pa sem se jaz hecala, da najbolje da kar roza, tako kot bo naš seznamček ob koncu mesecauser posted image .

Pridne bodite, jaz pa šibam kuhat kosilo... bomo danes sarmice papal... pa še nisem nič kaj dosti pripravila.user posted image , no saj imam še čas, jeva tako ali tako šele ob 16-ih.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
14.1.2008 13:33:14   
spps
Lep dan vsem še naprej,jaz pa moram še it mal dinarčke služituser posted image .Lepo se imejte!in čimvečuser posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
14.1.2008 13:39:24   
Anonimen
živjo punce...

zbudila sem se z morilskim glavobolom, v službi pa me je presenetila krvavitev...zdaj pa bom še celo popoldne morala ostat tukaj...ko bi rada šla domov na čaj in termofor...danes pa res ni moj dan...
sva pa s sodelavko govorili, da je najbolj poskušat zanosit ko je luna v isti fazi ko ob tvojem rojstvu...hmmm...js moram torej čakat na polno luno...hehehe...zdaj vem, zakaj sem taka kot sem hihihi
zdaj se bom najbrž selila med februarske borke...se tipkamo
Metulj1...kako je s tabo???? Že kaj črtic???

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
14.1.2008 13:56:10   
sončnica24
Lep dan vsem skupaj, ste čez vikend kar nekaj naklepetale danes pa je res bolj zatišje tukaj gori. Pri meni še ni nič novega čakam še en teden razen če prej ne pride M, potem pa bomo vidli kako pa kaj?

Našima dvema zamejkama pa eno kavico user posted image pošiljam ker se mi zdi da se bosta počasi zbudiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
14.1.2008 13:57:02   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Čaw! Kako ste kaj? Že kar nekaj časa me ni bilo tu na forumu. M nisem pričakaovala 9.1. pa je tudi še sedaj ni. Sem pa 11.1. naredila test, pa je bil negativen. Ja sedaj pa res ne vem pri čem sem. Ima katera podobno izkušnjo?

Meni je prejšnji mesec user posted image , več kot 14 dni zamujala pa sem vedala da nisem user posted image , ker sva O zamudila, tako da včasih tudi živčki ali pa kakšen stres prestavita user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
14.1.2008 14:46:24   
naja22
čvekice, kjse ste zdej? user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
14.1.2008 14:47:25   
Anonimen
čau naja...a je dolgčas?

(odgovor članu naja22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
14.1.2008 14:51:10   
METULJ1
Kljub vsem pozitivnim mislim in znakom, ki bi sicer lahko naznanjali user posted image  ali user posted image , me je danes obiskala user posted image .

Ne vem več, kaj naj rečem.
Verjetno se bom za neki časa poslovila od vas in bom nehala mislit na vse skupi.
Mislim, da je moja psiha res preveč obremenjena z vsem.

Tko, da punce lep pozdrav, pa se slišimo drug mesec, ko je spet ne bom pričakovala.

Pozdravčki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
14.1.2008 14:56:54   
Anonimen
Žal mi je,metulj1...vendar navijam, da ti čimprej uspe...

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
14.1.2008 14:57:54   
naja22
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

čau naja...a je dolgčas?

malce, pa že.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
14.1.2008 14:59:27   
naja22

IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Kljub vsem pozitivnim mislim in znakom, ki bi sicer lahko naznanjali user posted image  ali user posted image , me je danes obiskala user posted image .

Ne vem več, kaj naj rečem.
Verjetno se bom za neki časa poslovila od vas in bom nehala mislit na vse skupi.
Mislim, da je moja psiha res preveč obremenjena z vsem.

Tko, da punce lep pozdrav, pa se slišimo drug mesec, ko je spet ne bom pričakovala.

Pozdravčki

Držim pesti  in navijam, da drug mesec zagledaš user posted image user posted image . Drži se.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
14.1.2008 15:02:59   
naja22
Tale psiha je hudič Jaz mislim, da tud pri men tale mesec kraljuje in mi zarad tega zamuja. danes grem pa res po test in ga naredi jutri zjutraj.

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
14.1.2008 15:05:48   
sončnica24
Metulj en velik velik objem samo za tebe user posted image , pa je blo že v preteklosti nekaj takšnih punc ki so se preveč obremenjevale pa jim je potem uspelo zagledat user posted image , tako da ti želim veliko veliko sreče in da ti čim prej uspe zagledati ta magičniuser posted image .

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
14.1.2008 15:27:36   
Anonimen
Kmalu bomo na sredini januarja, pa tako žalostno zgleda tole z rozikam. Torej punce dajmo, dajmo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3367
14.1.2008 15:39:31   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Kmalu bomo na sredini januarja, pa tako žalostno zgleda tole z rozikam. Torej punce dajmo, dajmo! user posted image

Res je malce bolj žalosten ta januar tudi, upam da še nas bo nekaj srečnic ki bomo zagledaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
14.1.2008 16:23:21   
_ancica_
Pozdravljene punce!!!
Najprej moram lepo cestitati vsem novim sreckam user posted image BRAVO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse ostale, ki pa se vedno ne pricakujejo user posted image pa user posted image user posted image user posted image in seveda veliko user posted image user posted image user posted image za tiste katere je coprnica presenetila ta mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 3369
14.1.2008 16:48:16   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Pozdravljene punce!!!
Najprej moram lepo cestitati vsem novim sreckam user posted image BRAVO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse ostale, ki pa se vedno ne pricakujejo user posted image pa user posted image user posted image user posted image in seveda veliko user posted image user posted image user posted image za tiste katere je coprnica presenetila ta mesec.

Dobro jutro / Dober dan, kakor koli že. Kako se imate v Kanadi?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
14.1.2008 16:49:01   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Pozdravljene punce!!!

Dobro jutro / Dober dan, kakor koli že. Kako se imate v Kanadi? Si pridna lepo navijaš, kar tako naprej bo mogoče več rozikuser posted image .

Slikice že vidiš?

Neposredna povezava do sporočila: 3371
14.1.2008 17:07:10   
_ancica_
ne...slikic se vedno ne vidim user posted image
drugace pa pridno navijam za vse januarske borke! user posted image sama pa se pa pripravljam za februarski boj! user posted image
Kako kaj Slovenija? Tukaj je tako oblacno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3372
14.1.2008 17:26:19   
_ancica_
ja nic...vidim da je bolj dolgcas danes tukaj user posted image
grem pospravljat user posted image
cau bau

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
14.1.2008 17:39:19   
Athina
A res ne bo nobene srečke nosečke? Dejmo punce, pridno user posted image user posted image user posted image , pol pa testke delat, pa zagledat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in hitro na RR pisat ... sej je ful enostavno ... V TEORIJI!!!! user posted image Pr meni je še doooolga do 25. user posted image Pa zato navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
14.1.2008 17:46:41   
medika 13
jaz se danes uradno poslavljam od januark ... včeraj zvečer, kot sem pričakovala sem dobila user posted image ... zdaj pa grem k februarkam ... bom pa navijala za vas ... dajmo, dajmo ... upam da vas čim več zagleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bomo imele čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.