|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potenje
2.12.2007 15:07:32   
massylou
Ima mogoče še katera podoben problem in kako ste ga rešile:

V sobi, kjer naša mala spi, je ponoči okoli 22 stopinj.
Oblečem jo v bodi brez rokavčkov/kratek rokav in v bombažnega tankega pajaca z dolgimi rokavčki.
Če jo pokrijem, zbrca dol iz sebe vse, kar je na njej (ni važno ali je debel kovterček ali tanka dekica ali celo samo prevleka za odejico iz bombaža), zato jo dajem v spalno vrečo, ki ni preveč debela.

Problem pa je, da neglede na to, kaj ji za spat oblečem ali s čim jo pokrijem, vedno zašvica v hrbet. Če ni pokrita, jo zebe in ima mrzle rokice, ampak zašvica v hrbet pa vseeno. In potem se zbuja na 1,5-2 uri in joka. Ko ji malo zrahljam ovratnik in jo popiham po hrbtu, zaspi nazaj in včasih od olajšanja prav zavzdihne. Če je lačna ali žejna jo seveda podojim ali dam čajčka.      
Spi SAMO na hrbtu; tudi če jo dam na bok se obrne.

Kak predlog, da dete ne bo švicalo v hrbet???

user posted image    user posted image    user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 2.12.2007 18:48:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŠVICANJE
2.12.2007 15:28:38   
Sibil_
Iz kakšnega materiala je vreča, pa rjuha?Imaš mogoče nepremočljivo podlogo na jogiju?Ali karkoli sintetičnega?user posted image

Obleci jo v sam bombaž, pa posteljnina itd vse bombažno, pa boš videla kako bo.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 15:59:41   
Lunca1
Jaz bi jo dala samo v pižamico in tanko spalno vrečo, brez bodija.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 17:31:34   
massylou
Najbrž bo res podloga proti lulanju kriva. Je tudi naša mama prej podobno rekla. Bomo preskusili, pa sporočim.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Potenje
2.12.2007 22:28:58   
lelaval
Kaj pa, če bi gretje zmanjšali za kakšno stopinjo? Jaz sama niti pri 18 stopinjah ne morem spat, kaj šele pri 22 stopinjah. Mi imamo ponoči povsod 15 stopinj, pa vsi vseskozi spimo - neprešvicani. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 22:43:24   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Mi imamo ponoči povsod 15 stopinj, pa vsi vseskozi spimo - neprešvicani. 

15 stopinj? user posted image  jst zmrznem in to takoj....

Mi mamo 21 pa se mi zdi glih prov...Prej pa obvezno sobo še zluftam....

Drgač jo pa tut jst oblačim v bodi s kratkimi rokavi+pižamca+kovterček pa ni nikol prešvicana...lahko da je res podloga kriva...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 23:08:19   
massylou
Joj, je bla moja mati kr mal "užaljena", ker nisem najprej nje vprašala, zakaj je detetu vroče v hrbet (moram priznat, da veliko ve o detetih).
Še dobro, da sem zdaj tudi sama mama: ker imajo mame vedno prav user posted image
in res je bila kriva plastična podloga na jogiju. Včeraj ni bila mokra, niti zdaj ni, ker sem jo odstranila user posted image user posted image .

TNX mami&SibilRR & co.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 23:15:36   
frufru
Za spat pa res ne rabite met 22°. Mi mamo ponoči med 17-19° odvisno koliko se shladi, ker po 8 uri več ne kurimo. Pa še manjkrat se ponoči zbudi, če spi v hladnem.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?