Prijateljica mi je za nedoločen čas posodila Romerjev avtosedež. Rada bi oprala prevlekco in snela paske pa na žalost nimam navodil kako se odstrani prevleka ali pasovi. Ima katera kakšen link ali pa lastne izkušnje s tem avtosedežkom?!Kako ga lahko operem?
Annny -> prevleka Romerja (30.12.2004 0:15:59)
Vem samo to, da se kupi posebna prevleka za Roemerja...lahko pogledaš na Ebayu- stane tam okrog 25 Eur. LP
malika -> prevleka Romerja (30.12.2004 11:47:54)
Frutka nabolj enostavno bo, da greš v recimo Baby center in vešče prodajalke prosiš za pomoč.8);)
frutka_ -> prevleka Romerja (30.12.2004 15:00:46)
Malika menda bo res najboljše da grem kar tja in vprašam, ampak mi je malo nerodno...:zmeden:Da bi mi vsaj kakšna navodila podarile ali posodile, da si pogledam!
Za kateri Romerjev avtosedež? Jaz imam navodila za duo plus če ti kaj pomagajo. Po mojem neke bistvene razlike med snemanjem prevleke ni med posameznimi tipi. Lahko ti jih skopiram in pošljem.
LP
Miškolinka*
frutka_ -> prevleka Romerja (30.12.2004 22:57:18)
mišolinka zelo bi ti bila hvaležna. Namreč tako je, da je sedežek rabljen in so se navodila izgubila...posodila mi ga je prijateljica vendar je sedež star 4 leta pa nima več navodil!Ti bom poslala na privat svoj email!