Štorklja za nošenje dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


helena27 -> Štorklja za nošenje dojenčka (2.12.2007 12:27:47)

Pozdravljene!

Kaj menite o nošenju dojenčka v štorklji?

Vprašanje za tiste, ki jo uporabljate - kako imajo nogice vaši "zložene" notri?

Nama se nakako ne uspe udobno namestit.

lp




Anonimen -> RE: Štorklja za nošenje dojenčka (2.12.2007 14:04:24)

KLIKNI TUKAJ




karin412 -> RE: Štorklja za nošenje dojenčka (2.12.2007 17:29:54)

Jaz uporabljam štorkljo že za drugega in oba rada zaspita not-takoj ko ga daš not. Nogice-nekako pokrčene zdaj ko leži, ko sedi pa tudi. Uporabljam praktično od rojstva. Imam tudi trak, samo se še učim zavezat, ni mi tako praktičen,kupila sem ga zato,ker je sinko težek.




laruska -> RE: Štorklja za nošenje dojenčka (3.12.2007 11:26:42)

Jaz sem štorkljo uporabljala nekje od enega meseca naprej. Zvezdica je v zacetku mal protestirala, ampak po parih poskusih nama je pa ratalo in ona je po parih korakih že sladko spala. Zvezdica se namreč ni marala voziti v vozičku vse dokler je nismo obrnili naprej in delno povišali naklon, to pa je bilo šele nekje pri 4,5 mesecih. Tako, da sem jo rajši dala v štorkljo in sva šle. Poleg tega pa se je zelo pogosto dojila in tako sem jo tudi na sprehodih lahko zelo enostavno podojila. Ko je bila v štorklji, je ležala nekako v lunci, glavica in nogice so bile višje od ritke. Ko je bila že malo večja, pa so bile nogice rahlo pokrčene. Pri 5ih mesecih sem kupila trak, ker je nošenje v štorklji postalo prenaporno. Zdaj ima zvezdica skoraj 10 kg in trak še vedno obe radi uporabljava. Tako štorkljo, kot trak zelo priporočam, no vsaj v najinem primeru se je oboje odlično obneslo.
http://www.zurpeljhan.org/navodila.php




alesha -> RE: Štorklja za nošenje dojenčka (3.12.2007 12:07:59)


Tudi jaz imam štorkljo že od rojstva in mi je super.
Na spodnji povezavi pa imaš predstavitve na kakšne načine lahko vse nosiš otročka. Mej je super stran in mi je zelo pomagala. Čeprav so navodila za sling, jih komot uporabiš tudi za štorkljo.

Moja je trenutno stara 6 mesecev in še ne sedi samostojno, tako da jo trenutno nosim okoli v položaju kengoruja in se čist super počuti. V glavnem v štorklji mi ni nikoli protestirala.

http://zolowear.com/Wearing.aspx

Uživejte v nošenju!




helena27 -> RE: Štorklja za nošenje dojenčka (4.12.2007 23:08:51)

Najlepša hvala vsem za pomoč!!!




Stran: [1]