kalipso -> RE: skupno spanje - uspavanje - zbujanje (15.12.2007 12:56:29)
|
Pozdravljene! Atteya tudi naša je stara 15 mesecev in imamo podobne probleme kot vi. Lahko rečem, da je naša miška med bolj zahtevnimi otroci, sploh kar se spanja tiče. Sigurno sem tudi sama malo kriva, vendar če nimaš izkušenj, lahko kar hitro narediš kaj narobe. Še vedno se dojiva, tako podnevi kot ponoči. Sem mislila, da se bo sčasoma sama odstavila pa ni šans. Zdaj mi že majico dviguje, ker hoče zizat. Že od malega je zaspala samo na prsih, razen ko gremo na sprehod, zaspi v vozičku al pa v babičinih rokah, ko jo pazi. Bilo je obdobje, ko je spala celo noč, od svojega 2 - 5 meseca, potem pa se je začela zbujat. Ko sem jo podojila in potolažila ter ko je zaspala, sem jo položila nazaj v posteljico. Pri 7 mesecih pa to več ni šlo, saj se je takoj, ko sem jo položila v posteljico, zbudila in spet jovo na novo. Tako da od takrat spi zraven mene v postelji. Še vedno se zbuja in se doji, včasih pa hoče imeti sam ziziko. Počakati moram, da zaspi, drugače je štala. Ne bom niti omenjala, kako sem utrujena in da me vse boli, ko se zjutraj vstanem. Sej sem jo probala že ignorirat pa sej je čist zbudila in se ful drla. Problem je tudi, da sem ponoči sama z njo, ker fant dela, tako da res ne vem kaj naj naredim. Nadomestit ji ne morem zize z ničemer. Dude ni nikoli hotela, flaško pa je kmalu zavrnila. Tudi ko pride od babice, kjer je pridna, takoj hoče k meni. Doma pa tudi hodi samo za mano, skos in skos. Res je navezana na mene. Ima katera podobne izkušnje?LP
|
|
|
|