cukr07 -> RE: nori sosedi (3.12.2007 22:01:40)
|
*Angelina* te čist razumem, da ti popuščajo živci, ker sem tudi jaz v podobni situaciji. Midva živiva v bloku. Nad nama pa od julija letos podnajemniško stanuje mlad par. On mora bit star ene 25, ona pa ene 20 let. Men še zdej ni jasno kaj ta dva počenjata v stanovanju, ker včasih tako ropota, da me je strah da bo kdo dol padu, da njunih ˝ljubkovalnih˝imen s katerimi se kličeta sploh ne omenjam, pa da bo on˝/ona njo/njega ubila, pa da se sredi noči dere na balkonu ˝na pomoč ubil me bo˝, in še bi lahko naštevala. Uglavnem posluša jih cel blok, midva ki sva direkt pod njima pa sva najbolj prizadeta. Sosedje, ki so v istem štuku kot onadva pa mejijo na njuno stanovanje s kuhinjo tako da tut ne slišijo vsega. Najprej sva se tolažla, da bo minilo, potlej sva rekla da jima bova kej rekla, ko ju bova srečala na hodniku, sam kaj ko ju ni nikol videt. No pred približno tremi tedni, pa sediva z mojmu pri zajtrku in se spet začne ˝fešta˝ nad nama. Neki časa sva poslušala, potlej pa nama je poču živc in sva jima šla trkat na vreta, ker sva se odločila, da se zdej pa to mora nehat. Odprla nama itak nista, ker ju je bilo sram, sta se pregovarjala, kdo nej gre odpret ker itak sosedje trkajo. Po tistem sva se odločila, da jima napiševa pismo v katerem sva jima na lep način razložila, da če se to ne bo nehalo bova naslednjič poklicala policijo in obvestila lastnika stanovanja. No in od takrat imava zaenkrat mir - sploh ne veva da kdo stanuje nad nama. Močno upam, da bo tako tudi ostalo, ker bova drugače res ukrepala, saj misliva da si v lastnem stanovanju zasluživa mir. Mogoče bi tudi ti poskusila stopit v kontakt z njimi s kakšnim dopisom, sam če je alkohol pa psihična bolezen vmes, verjetno ne boš kaj veliko dosegla?
|
|
|
|