|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobje oz. dlesni
1.12.2007 17:44:37   
TinKiCa1
ola beybe!
mam eno vprašanje! a vas tud kej dlsni bolijo oz. se kr odpirajo?! ne vem zdej a user posted image tok vpliva na to?! ne vem niti kaj me boli, ampak cela spodnja leva stran! desna me sam en zob, k mi ga že 100 let štimajo:), zdej pa še leva...full težko je jest! kakšne probleme imate kej vi oz.ste imele, ali z dlesnimi ali pa z zobmi?
ponosna sm na vse vs! bodte pridne user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobje oz. dlesni
2.12.2007 8:17:04   
Katiandi
Ojla!
Jaz sem v 24. tednu in so me začele boleti dnesni pred nekaj dnevi.
Sploh ko si umivam zobe, me cela zgornja čeljust ful boli in krvavim, si komaj umijem zobe. Je pa to kao normalno v nosečnosti, je ena napisala, da ti vsaka nosečnost odnese en zob.

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 9:02:48   
mml
V nosečnosti so vse sluznice bolj prekrvavljene in zato otekle, zaradi tega se lahko pojavljajo krvavitve iz nosu in dlesni, občutek tiščanja, zamašen nos in tudi bolečine. Pri sedanjem zobozdravstvu pa ni nobene potrebe, da bi zaradi nosečnosti ostale brez kakšnega zoba...zato je pametno, da v nosečnosti opravite kakšen pregled pri zobozdravniku

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.12.2007 10:55:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 12:02:22   
Tanayya29
oJLA..
jaz ti lahko povem,da so mi v nosečnosti full krvavele dlesni,no po porodu(imela sem CR),pa sem si umila glavo in šla pol ure po tistem,ko sem jo posušila(pametno!!!),v trgovino peš(rodila sem pred 4 tedni),čez 3 dni me je tako zob bolel oz. dlesni,da sem mogla h zobarju,da o glavi zraven ne govorim!
Sem mislila,da bomuser posted image user posted image ......
Sedaj je vsaj dobro...
sEm si pa kupila v lekarni nekaj za spirat dlesni,in je full pomagalo,sicer je drago(11 e),ampak res pomaga.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 12:05:35   
Magi*
poleg vsega, kar je mml napisala, še to. dlesni si lahko mažete z gengigel-om, ki ga dobite v lekarni. uporaba v nosčenosti je povsem varna. zelooo pomaga. pa seveda še bolj temeljita higiena, zobna nitka, spirate lahko z ustno vodo ali žajbljevim čajem. in na koncu namažete z gengigelom. to naredite 3x dnevno in bo kmalu bolje.

meni je zobozravnica svetovala še eno tekočino, ki pokaže kako dobro si si skrtačil zobe, pa je nisem uporabljala. user posted image

aja, tudi izbira primerne zobne ščetke je pomebmna, najboljša je taka, ki ima mehke ščetine - npr Curaprox ultrasoft. dobi se v Mullerju in Sanolaborju.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 12:35:52   
Naja30
Mene tudi dlesni bolijo, pa tako smotan občutek imam včasih kot da se vsi zobje majejo user posted image  Kri mi tudi kdaj priteče, če sem pregroba s ščetko.
Ja, v user posted image  je večja prekrvavljenost in je tole bolj pogosto. Je pa dobro obiskati zobarja, da ti poštima luknjice in kar je treba.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 12:42:16   
Tanayya29
gengigel-om,

to sem jaz imela full pomaga.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2007 14:29:17   
TinKiCa1
Ciao!
Hvala za pomoč..bomo probal tud s tole kremo..sam je pa res, da men kri čist nch ne teče..boli me samo leva spodnja stran in to par zobov, luknjic pa tud nimam! Nazadnje ko sm bla pr zobarju, je rekel da je vse vredu! ne vem..tok  težko jem, dons že solate nism mogla več..je pa  tak filing, kot da se mi je dlesen odprla in me zato tud zobje bolijo! kakšni kej znano? ker glava me pa tud nch ne boli..zobje in dlesni so nekaj prvega kar me boli, odkar sem noseča..aja sm pa v 23 tednu user posted image kaj pravite?!

nayya čestitke, ostalim pa želim vso srečo user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2007 14:50:49   
Magi*
v N pogosto bolijo zobje/dlesni. jaz sem že mislila, da bom morala zob dati ven, pa se je potem popolnoma umiril. pa tudi sicer me je tu in tam bolelo tako, kot ti opisuješ. tako zoprno, ko sem grizla. lahko gre za kak prehlad, lahko malo vnetja... kdo bi ga vedel.

vsekakor poskrbi za popolno higieno (lahko se v žepkih med dlesnijo in zobom naredi kako mini vnetje in to potem zoprno boli, na ven se pa sploh nič ne vidi), maži dlesni z gengigelom in upaj, da čez čas mine. če bodo bolečine le prehude, naj ti zopet pregleda zobozdravnik.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2007 16:17:01   
mala pikica
Jaz sem uporabljala parodontax zobno pasto, je sicer zelo neprijetnega okusa (je slana), pomaga pa tudi zelo. 

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?