|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena ali kaj????
1.12.2007 11:38:13   
jakoLUlana

Bom se tukaj vprasala, ker ste tukaj skoraj same nosecke pa veste o tem vec kot na forumu zanositev!user posted image

Malo sem zmedena pa me zanima vase mnenje..
Vceraj zvecer sem opazila kri (svetle barve in redka- ne kot user posted image ) in sem si rekla- ok mogoce je vgnezditvena
Danes zjutraj pa se kri nadaljuje, ampak je zelo malo in je rjave barve - kot vcasih po koncuuser posted image

Zdi se mi prehitro za user posted image , ker naj bi jo dobila 8.12. in je vedno tocna. ZANIMA ME koliko vgnezditvena ponavadi traja?
hvala vsem za odgovore pa lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditvena ali kaj????
1.12.2007 12:50:43   
Anonimen
.

(odgovor članu jakoLUlana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2007 15:09:20   
Naja30
Možno je, da je vgnezditvena, ali pa je tvoja M pohitela. Ko si želiš user posted image  dela psiha čuda, ali M zamuja ali pride prehitro. Upam, da si user posted image  če si tega seveda želiš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2007 16:45:08   
jakoLUlana
hvala naja3, upam da sem.. nisem pa nic pod pritiskom, ker enega otroka ze imam pa sva si z mozem vzela cas. rada bi zanosila do poletja, da bo razlika med otrokoma ravno pravsnja (za nas sevedauser posted image )

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?