Viki-2 -> v Novem mestu (1.12.2007 10:31:01)
|
Hoj! Že dolgo ni bilo nič napisano o dolenjski porodnišnici. Pred desetimi dnevi sem že drugič rodila tu. In sem spet zelo zadovoljna. Imela sem isto babico kot prvič, Jovanko Marković. Upam, da sem si zapomnila prav. Meni je zelo všeč, ker je umirjena in daje občutek, da ji res lahko zaupaš. Mogoče na prvi pogled deluje malo stroga, ampak že prvič sem spoznala, da je zelo topla oseba. akrat sta bili dežurni tudi dve mladi zdravnici, za kateri ne veš, katera je bolj simpatična. In potem so prihajali in odhajali...Vse izredno sproščeno, v porodni sobi prijetno. Jaz sem bila dolgo pokonci, imela sem Tens napravo, ki mi je zelo ublažila popadke prve porodne dobe. Ampak o tem bom več povedala enkrat v svoji porodni zgodbi. Skratka v porodni sobi zelo zadovoljna. Malo drugače je na oddelku, kjer ležiš. Mislim, da so sestre preobremenjene. So prijazne, če preveč ne tečnariš tudi ustrežljive, ampak pokroviteljske. To me malo moti. Še bolj pa me moti vzvišenost in aroganca nekaterih pediatrinj. Groza. Ne vem, kako se gospa piše, drugače bi jo brez sramu imenovala, ampak je res zoprna. Tako, dodajte še kaj in komentirajte.
|
|
|
|