RE: 8 teden (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> RE: 8 teden (29.1.2008 9:04:11)

pri 7t4d je bil naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] velik 12,5mm

valentina2006 -> RE: 8 teden (29.1.2008 11:57:07)

Anonimna: Jest sem bla na pregledu v 8t5d, in moja pikica je takrat merila 23.7 mm.

Anonimen -> RE: 8 teden (29.1.2008 18:50:03)

od kod vam ideja, da se poglabljate v tabele in analizirate nekaj o cemer nimate pojma. Ko ste na pregledu vprasajte kar vas zanima. NI GINEKOLOGA NA SVETU, ki bi bil tiho, ce bi bilo kaj narobe.. torej? KOMPLICIRATE PO NEPOTREBNEM

Miss L -> RE: 8 teden (29.1.2008 19:16:02)

Anonimen, ne se tako grdo zdirat na nas. Pač svoboda govora na forumu in se mamo pravico pogovarjati o stvareh, ki se tebi zdijo glupe, meni in mogoče še komu pa ne. Tko da se zadrž takšnih komentarjev, ker so nepotrebni!

Anonimen -> RE: 8 teden (21.2.2008 14:56:29)

Tole temo sem iskala, točno tole. V 8 tednu mi je ginekolog izmeril velikost zarodka 'tam okoli' 1 cm (tako je rekel). Nisem dobila materinske knjižice, niso me poslali na nobene preiskave, nič.  In seveda sem zraven dobila namig, da naj ne bom razočarana, če ne bo nič. Naslednji teden (10.) imam spet pregled. Zaenkrat se ni zgodilo nič novega ali pretresljivega. Jasno pa je, da me razjeda črv dvoma o tem, ali sem izbrala pravega ginekologa in kaj se bo res zgodilo. Komaj čakam, da mine še teh nekaj dni, da bo teh dvomov konec.
Držite pesti.

Taula -> RE: 8 teden (21.2.2008 14:58:59)

Materinske ti ne bo dal, dokler se ne vidi nosečnost..se pravi srček. Namig je bil verjetno dobronameren, čeprav verjamem da je boleč. Drugega ti ne more narediti, samo počaka se na novi UZ.
Srečno.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]