Nikita*** -> RE: kužki (2.12.2007 12:50:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shania IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu nevarna je postala z starostjo-prej ni bila. Sedaj iščm novega ki bo zamenjau izgubo saj na kmetiji pes mora bit... Tudi jaz tako razmišljam kot mamajetu. Žal, ko moram izbirat med lastnim otrokom in živaljo, je izbira logična. Vsaj zame. Konec koncev je nismo dali uspavat, ker so jo drugi vzeli. Sem pa ostala "ta grda", ker sem izbrala otroka pred psom. In ne, ni me sram. se strinjam Ja, na kmetiji pes mora bit. Po možnosti iščeš takšnega za na ketno Na kmetijah so ponavadi revčki na ketnah . Če bo pa slučajno nevaren, ga boste pa evtanazirali. Kako v izi gre to, a ne, mamajetu? Na bruhanje mi gre, sori. pri nas pes ni na kekni-se prosto sprehaja po 10hektarih zemlje...spi v hiši (ima svoj prostor pod stopnicami)... nikakor mu ni slabo in žal ne gre drugače kot da ga ali "uspavamo" ali pa komu oddamo. Imam raje sina kot pa psa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sta ti že Splišni in Karin fajn odgovorili. Punce no, saj veste, da je prikladneje psa evtanazirat, in potem razlagat, kako si to naredil, samo zato, da zavaruješ otroka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vendar je meni še vedno hudo za vsa živa bitja, ki (upam da nikoli!) si jih bodo umislili v bodoče. Ker so resnično skrajno neodgovorni.
|
|
|
|