Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 8:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
V Trbovljah se gre k zobarju na sistematskem pri 6. mesecih.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 8:46:23
|
|
|
|
NEVA-1
|
V Domžalah pri 18.mesecih, pa potem vsakih 6 mesecev
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 9:17:53
|
|
|
|
Majchi
|
Naša je stara 6 mesecev, pa je že dobila vabilo od zobozdravnika. Fluorove tabletke nama je pa pediatrinja dala pred 14 dnevi. Smo pa iz Ljubljane.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 10:13:30
|
|
|
|
Naja30
|
Na obali kličejo na pregled pri 10 mesecih.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 12:56:43
|
|
|
|
TONČI.
|
Kuga, mi smo stari dobre dve leti, pa nas ni še nihče povabil k zobarju. Se moraš to sam naročit? Al imamo pri nas na Gorenskem bolj škrt vse skupaj?
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 12:56:55
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Mi nismo nikoli dobili fluorovih tabletk . Pa smo bili pri zobarju pri 6. in pri 18. mesecih- pa nimamo lepih zobkov .
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 13:45:59
|
|
|
|
AlTa
|
Moj sin je tud sta 2 leti pa nisva bla še pri zobarju.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 14:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli nismo dobili fluorove tabletke, noben zobar nas ni povabil, k zobarju smo šli prvič pri 5 letih. Od takrat ima vsake 6 mesecev kontrolo, zobe zdrave in lepe. Tudi nobenega straha ni bilo, ker je otrok komaj čakal.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 14:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne je tabletk. Jaz jo kar s sabo vzamem, k svoji zobozdravnici.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 15:15:41
|
|
|
|
Naja30
|
Ja, pri nas kličejo iz ZD, verjetno dobijo podatke od pediatra, ki je zraven V Lj tudi kličejo po 8m.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 15:32:06
|
|
|
|
ajdaN
|
JA v KR te v posvetovalnici pri enem letu napotijo tja - dobiš telefonsko, potem pa pokličeš pa se zmeniš. S tem da imajo totalno blesavo uro . Nekje od pol dveh do pol treh al nekaj takega. Sem povedala, da naš takrat pač spi in če lahko kakšno drugo uro in je rekla ne. Potem pa še, da je ta pregled itak samo informativni in da pri treh letih dobijo domov vabilo - takrat je pa treba prit. Tako da naš tamal sploh še ni šel k zobarju. Fluorovih tablet pa men ni nobeden ponujal, niti jih ne bi dajala.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 18:27:09
|
|
|
|
nizy
|
Na Jesenicah dobiš vabilo pri treh letih.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 18:52:08
|
|
|
|
natasaom
|
naša je šla kar z vrtcam pri 3 letih.je pa zanimivo,da mi za zobarja v kranju niso nč poslal za psiho teste pa.zanimivo....naša je samo rojena v kranju,živimo pa na vrhniki
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 19:04:26
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien V Trbovljah se gre k zobarju na sistematskem pri 6. mesecih. A nimajo dela ti zobozdravniki? Zakaj? Meni je zobozdravnica rekla, da je 1. obisk pri zobozdravniku bolj spoznavanje kot kaj drugega. Saj otrok niti pri enem letu pri zobozdravniku ne sodeluje in ne da bi še pri 6. mesecih . In da bi mu zobozdravnik na silo odpiral usta pa ne gre, ker potem dobijo fobijo pred njimi. Moje mnenje je, da je za 1. obisk pri zobozdravniku otrok primeren šele nekje po 2. letu in nikakor prej. Takrat si še nekak da veljati in mu lahko razložiš o čem se gre. To, da bi pa meni zobozdravnik razlagal kako moram otroku zobe prat, kaj je zdravo za zobke in kaj ne....ne vem no. Po moje to ve vsak razumen človek.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 21:29:13
|
|
|
|
pupa06
|
Mi smo iz Ljubljane, hodimo v ZD Šiška in nas ni še nobeden poklical ali poslal vabilo za zobozdravnika pa vidim, da pišete, da ima LJ to urejeno. Niti pod razno! Naš k...... ZD tudi ne premore tehtnice za vaganje novorojenčka, ko prvič pride patronažna na dom je enostavno nimajo za na teren Zato smo se mi v prvih treh tednih zredili samo za 90 gr, ker nisem vedela, da imam premalo mleka, patronažne pa niso nič porajtale, so prišle kar 3 različne, ker so bili ravno božični in novoletni prazniki. Pa vsaka manjša vasica ima tehtnico. Pardon ..... malo sem zašla.
|
|
|
|
RE: kdaj k zobarju z otrokom 1.12.2007 23:59:40
|
|
|
|
sandra80
|
a ve katera če pošljajo vabila za zobozdravstveni pregled v mariboru? lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?