Dolina -> Da se vam potožim... (30.12.2004 11:26:25)
|
Anita, če se ne boš postavila za sebe, boš vedno potegnila ta krajšo! Dej uredi si tako, da bo najbolje za tebe in tvojo :duda:, pa če je tvoj šef samo tvoj bratranec al pa sam Bog. Glej, jaz sem nasankala, ker se nisem oglasila ob pravem času. Pri mojem bratrancu delam že 6 let (prek študenta), pa mu tud enkrat ni na misel padlo, da bi me redno zaposlil (vse druge je prej zaposlim, jaz sem pa itak sorodnik in "razumem", da lahko počakam). Potem, ko bi končno v to privolil, mi je postavil take pogoje, ki jih ne morem izpolnit (ker pač nisem ekonomist in rojena za prodajo na način kot si je on to predstavljal). In to je dobro vedel in tako se je izognil stroškom in ni bilo nič iz moje zaposlitve. Pa sem dala tej firmi 6 let, pa vedno potegnila v noč, pa čez vikende... Pa sem dobila na koncu en velik NIČ! In v vsem tem sem najbolj jezna nase, ker mu nisem postavila svojih pogojev in želja. Ne čakat, ker ne boš doživela čudeža. Kot so ti napisale punce: se pozanimaj po pravni poti. Najprej poskusi s pogovorm, če pa ne bo šlo, mu pa mal preber zakone! Želim ti, da najdeš pravo pot in urediš za sebe in svojo :duda: najboljše! Lp, Dolina
|
|
|
|