runti -> RE: Vlažilec zraka (8.1.2008 19:53:57)
|
Pozdravljeni, tega vlažilca ne poznam. Bom pa opisal mojo dogodivščino oz zelo negativno izkušnjo pri nakupu vlažilca Sem pa kupil v podjetju Smartos (www.dihajzdravo.com) vlažilec Vics 5200, ki ima demineralizacijsko kartušo, ki naj bi izločila vodni kamen (bel prah). Vse lepo in prav, a kaj ko je vlažilec tako glasen, da se ne da spati v istem prostoru, kjer se nahaja vlažilec. Pred nakupom sem v omenjenem podjetju izrazil željo, da bi kupil zelo tih vlažilec in so mi ga prijazno vklopili, vendar brez vode. Ob zatrjevanju, da ne bo nič bolj glasen, ko bo v njem še voda, sem ga kupil (95 EUR). No, doma pa se je začelo. Vlažilec je enostavno glasen in predvsem precej glasnejši, kot je bil v trgovini. Zraven se ne da v miru spati. In sem ga nesel nazaj. Ker je bilo pred božičnimi prazniki in niso imeli nobenega nadomestnega sem čakal 14 dni, da so ga pregledali in "zamenjali". Potrdili so mi, da je bil preglasen. Z novim ni bilo nič bolje, zato me je potrpljenje minilo in sem ga vrnil - kot reklamacijo. Zahteval sem denar nazaj. V podjetju Smartos d.o.o. pa so mi vrnili 70 EUR, ker sem moral plačati porabljeno demineralizacijsko kartušo, ki stane 25 EUR. Sem prepričan, da nabavna vrednost takšne kartuše ne presega 5 EUR. Po domače povedano sem se pustil nategniti. Upam, da se ostali ne boste pustili, saj v podjetju Smartos d.o.o., tega ne odpuščajo... Enostavno kupca zavedejo...Ali so v podjetju ravnali korektno? Ne vem, se ne spoznam na te zakone. Jeza je zdaj popustila, še vedno pa iščem zelo tih vlažilec zraka. Kakšen pa je ta http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165131 oz. kako glasen je? Lep pozdrav...
|
|
|
|