silvestrovanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

neja.ana -> silvestrovanje (29.12.2004 14:16:39)

Sicer načeloma se mi zdi ok, ampak vseeno imam malo slabo vest.:ups:
Namreč naneslo je, da smo se s prijatelji danes odločili, da bi pa le šli ven silvestrovat (večerja, ples v restavraciji), čeprav je bila najprej mišljena večerja doma in silvestrovanje s 14 mesečno hčerkico. Ampak itak gre ob 19h spat in potem če se bo slučajno zbudila bosta ob njej babi in dedi, tako da bo poskrbljeno za njo in še stara starša bosta vesela, da nista sama doma.:)
Mislim, da si po enem letu neprespanih noči zasluživa tudi eno samo najino, ki mi bo dala energijo za nazaj in za naprej. :bravo:
A se vam zdi prav ali sma krivična in bi morala bit doma, ker je ravno silvestrovo? Saj v bodoče, ko bo večja, bomo seveda skupaj, ampak zdaj, ko naju še ne pogreša tako zelo, se mi zdi, da ni kaj narobe, če izkoristiva priložnost in se malo pozabavava?:sloncek:

Lp, :rozica:

kalimero -> silvestrovanje (29.12.2004 14:28:00)

Če si želita iti, če imata varstvo, zakaj pa ne. Baby bo lepo spančkala, babici in dedku se bo fino zdelo, vidva pa bosta uživala.
Fajn se imejta:bravo:

Gina -> silvestrovanje (29.12.2004 14:39:22)

Hvala bogu, da gresta. :bravo:Saj rabita tudi čas samo za vaju!! Saj mala ne bo nič trpela, nobene škode ne bo utrpela, vidva pa to rabita. Uživajta in ne misli med tem ves čas na hčerko!!:)LP

Anonimen -> silvestrovanje (29.12.2004 14:57:07)

Brez slabe vesti, ti samo uživaj!!! Srečno!

Tinna -> silvestrovanje (29.12.2004 15:20:21)

Brez slabe vesti vi kar pejta žurat. Pa čeprav vem kako je saj, ko grem jaz vn si vedno mislim kaj počne najin sonček.:duda: To je pač materinski nagon... ampak malček prostih uric tudi rabiš, da se napolniš z energijo.

:sloncek:LEPO praznujta in uživajta!:sloncek:

VITA74 -> silvestrovanje (29.12.2004 16:01:53)

Naš škrat je rojen marca in sva si prvo silvestrovanje tudi privioščila skupaj s prijatelji, malček (9m) pa je spančkal pri babiki.
Brez slabe vesti se lepo imejta :)
LP :rozica:

lorelei -> silvestrovanje (29.12.2004 16:53:48)

NIč slabe vesti, kar uživajta!

Stran: [1]