nivea-kapljice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

lutka -> nivea-kapljice (29.12.2004 13:12:34)

Pred dnevi sem v Avstriji kupila kapljice za nos od niveje.Ker sem že zasledila,da jih nekater uporabljate,me zanima na kakšen način.Če sem prav prebrala :ups:,se mora ampulca,ki se odpre uporabiti še isti dan.Kako jih dajete in koliko?
lp:kuza::kuza:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.12.2004 13:26:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Ro-La -> nivea-kapljice (29.12.2004 13:27:23)

Notri je čisto navadna fiziološka, tako da ne skrbi, ne moreš predozirat, ko so enkrat odprte pa jih je najboljše porabit čimprej (mi jih nismo vstran metali, če jih isti dan nismo porabili)

dix -> nivea-kapljice (29.12.2004 18:32:21)

jaz sem pa 3x prebrala celotna navodila in nikjer nusem zasledila da jih je treba porabit isti dan.

LIALIA -> nivea-kapljice (29.12.2004 19:09:58)

Tudi jaz prvič slišim, da bi jih mogla v enem dnevu porabiti.:zmeden: Saj jih lahko zapreš - tista kapica, ki se odtrga dol ima na drugi strani eno špičko, ki se jo vtakne v flaško. Jaz imam eno do 3 dni odprto, odvisno koliko vlivam v nosek.

niki5 -> nivea-kapljice (30.12.2004 15:05:40)

Ko so enkrat odprte niso več sterilne, kar pa za čiščenje noska ni pomembno. Notri je navadna fiziolška raztopina. Jaz sem raje v lekarni kupila v 0,5 l fiziološke raztopine v steklenici, nastavek in zraven še flaško, katero po potrebi napolnim in tako imam vedno sterilno in še občutno ceneje je kot pa nivejine kapljice. Pa za zelo dolgo časa je.

Stran: [1]