Špela -> Ti presneti zobki (29.12.2004 12:28:00)
|
Poskušala ti bom pomagati. Ponavadi je pri nas zalegel Calgel, vendar ko je imel že 4 zobke, in smo čakali dvojke,si ga prav zaradi drugih zobk nisem upala uporabljati. Le eno noč ko je bilo res hudo,sem mu dala svečko Paracetamola, proti bolečinam. Morda bi Maju na dva ali tri dni lahko dala ponoči svečko, da se malček umiri in spočije. Saj je to mučenje tudi zanj. Na škatliči piše da mu daš lahko 4 svečke na dan, no tega jaz zagotovo ne bi prakticirala. Obstaja tudi sirup Paracetamol, oboje je v lekarni brez recepta. Morda je še kaj drugega. Jaz sem mu svečko dala dvakrat, enkrat jo je pravzaprav dobil v bolnici, pri vnetju ušes. Pravijo da prime po 20 min.:zmeden:, nam je po eni uri. Tak revček je malček, ki ga kaj boli, ko si ne more čisto nič sam pomagat. Aleks tudi čaka zobke, spodnje dvojkice, in nekaj se dogaja zgoraj. Vendar pri štiricah ali peticah.:zmeden: Dlesen ima modro, zatečeno in grozno ga srbi in slini se obupno. Pa to kar traja. Nima pa ne vročine, ali driske, tudi tečen ni. Upam da kmalu uredita, sploh si ne predstavljam, kako grozno je če ponoči mulček ne spi.Verjetno si res že izčrpana.
|
|
|
|