[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.11.2007 15:48:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Marogica -> RE: Oteženo dihanje (30.11.2007 15:50:33)

Ne vem no, meni se to ne zdi normalno. Najbolje pa je, da pokličeš ali obiščeš zdravnika.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.11.2007 15:52:23)

blue sky -> RE: Oteženo dihanje (30.11.2007 15:54:25)

Meni se je enako dogajalo, ampak je trajalo kak dan ali dva, potem je bilo pa spet bolje.

Marogica -> RE: Oteženo dihanje (30.11.2007 15:57:43)

Pa saj samo pokličeš  v porodnišnico in poveš kako in kaj....je pa vseeno bolje, kot pa bi bilo kaj narobe. Lahko pa tudi svojega zdravnika, če je za kaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Moj je bolj "receptopisec", bi mi bolj malo pomagal..

Anonimen -> RE: Oteženo dihanje (30.11.2007 16:09:01)

Jaz sem imela to na začetku in na koncu druge nosečnosti (vmes sem bila ok). So me poslali na EKG, ker imamo v družini srčne bolezni in so se ustrašili, da je kaj s srcem, pa še ščitnico so mi pregledovali, pa je bilo vse ok in so zaključili, da je najverjetneje psihičnega izvora.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.11.2007 16:42:57)

Pia77 -> RE: Oteženo dihanje (30.11.2007 21:35:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

No sem klicala, pa je tako rekoč enako kot pred tem. Mi je samo svetovala, da naj ukinem za kak dan ali dva železove tablete, da bi lahko to bila reakcija. Ne vem bom videla v ponedeljek, bom šla h g.

Oprosti, ampak ce je tezko dihanje tako hudo, kot opisujes, bi jaz sla na tvojem mestu kar k dezurnemu zdravniku, kadarkoli, cimprej. Zelezove tablete NE MOREJO delat take reakcije. Ginekolog se praviloma ne ukvarja s tezkim dihanjem, ampak splosni zdravnik.

Sicer je malo verjetno, ampak v nosecnosti je potrebno pomisliti tudi na moznost tromboze v globokih venah nog in posledicne plucne embolije. Tega se po telefonu ne da izkljucit, je pa potencialno nevarno stanje.
Pojdi k dezurnemu zdravniku (SNMP), ki te lahko napoti internistu (IPP). Stane te samo nekaj casa, pa bos vsaj mirna.
In seveda - drzim pesti, da vse skupaj ni  nic posebnega.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.11.2007 23:16:05)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.12.2007 23:46:06)

Stran: [1]