emaa -> KDAJ UKREPAT (30.12.2004 11:16:46)
|
Pa še pol ko skor ugotovijo, da nekaj ne štima, traja. Sem gledala po izvidih in mam LH in fsh (mislim, nimam tuki) znižan, prolaktin pa rahlo zvišan, bojda do 20 je normalno za ženske v rodni dobi (sem po netu srfala), jaz mam 26, termin v ambulanti za neplodnost pa šele za dan žena, se mi tolk daleč zdi, jaz bi rajš vidla, da bi se hitreje reševalo, ampak bom mogla počakat. Moram pa reč, da je velik odvisn od tvoje g ali te sploh da naprej al čaka vse po regelcih. Men je blo fajn, ko se je moja takoj zavzela, še posebej ker vse tolk traja, pa traja, me pa vse sam eno malo :duda: čakamo. Sem mislila, da bom enega moževega kolega pritisnila (ma 7 mesecev starega sina, ratalo v prvo), ko mi je rekel, da sem pesimistična, ko pravim, da bo trajalo. Pa da sem pesimist, ko sem rekla, da ko bova mela prvega, začnem takoj na drugem delat, ker če bo tolk časa trajal kot zdaj bo lih prov, če bo pa manj pa še tolk boljš. Kak pesimizem, ljudje k s tem niso mel problemov, sploh ne vejo kolk je hudo, ko si tako želiš postati straš, pa ne gre in ne gre. Evo pa sem se skašlala, sem mu eno prek neta prsolila, pa moram reč pomaga.
|
|
|
|