|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne boste verjele...
29.12.2004 10:26:46   
NinKa
kaj mi je moj misko naredil. Za 1. rojstni dan smo sli v MB k babici. Pa sma se par dni prej ucila odgovor na vprasanje : "Patrick koliko si star?"
On pa bi naj meni odgovoril :"Ena" No po kakih par uricah je skapiral in ko je ati prisel domov je bil ful presenecen, ko mu je poleg tega, da ga vedno pozdravi z ""Dobl dan", na moje vprasanje odgovoril "Ena".

No frka je pa bla tisto jutro. Ko je prisel v spalnico sem ga vprasala prvic, pa je odgovoril, pol sem ga vprasala drugic. Pol ga je pa ati se vprasal tretjic in je misko zacel "Ena Ena Ena Ena...".

Isto je naredil tut v Mbju, ko so ga valda vsi sprasevali koliko je star. Ko nas je imel pun kufer je zacel "Ena ena ena ena ena,..."

:sloncek::kuza::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ne boste verjele...
29.12.2004 10:29:56   
Lunca1
:)-:)-:)-

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ne boste verjele...
29.12.2004 11:30:27   
Tashaia
Faca mala!

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ne boste verjele...
29.12.2004 11:35:45   
Anonimen
No, zdaj pa imate. Za naprej in za nazaj, ha, ha. Mi smo pri našem Tiborju nkaj časa prišli samo do: Pidoj. Vse je bilo Pidoj. Kako ti je ime? Pidoj. Kako se pišeš? Tudi Pidoj. Koliko si star? Tudi Pidoj. Itd.

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ne boste verjele...
29.12.2004 11:55:14   
barby*
:)-:)-:)-
Medtem ko berem vaše pripetljaje se že noro veselim naših...:rozica:

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ne boste verjele...
29.12.2004 14:28:08   
mehurčica
Ninka, tvoj mižo je pa hiter.:bravo: David 12.1. še verjetno niti približno ena ne bo rekel. Zaenkrat je še večina vsega "ata", "etete":)-, "ededeted":)-, "adad":)-,...itd., še "mama"je zelooo redko.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ne boste verjele...
29.12.2004 18:04:13   
NinKa
Nas pa zna to kaj veliko slisi. Recimo "Dobl Dan" oz zadnje case je sam "dan" je prislo od tega, ker vedno ko sva prisla v njegovo sobico, ko se je zbudil sva mu rekla "dober dan".

Ok, to z "Ena" sem pa na blef probala, ce bo šlo bo šlo in je šlo. Eno dopoldan sem mu veckrat postavla vprašanje in sama odgovorila. Po moje me je imel pun kufer pa je raje rekel, pa sem bla mirna.:)-:)-:)-

Drugace pa ful hitro vse skapira. Je pa tut res, da sedaj je moj dragi od 17.12 ze na dopustu in sem jaz čist out. Sploh me ne šora. Se cel čas sam dere ATA, Ata, ata. No ja veselje zame, mam malo mira.

Pozdravcek!

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ne boste verjele...
29.12.2004 19:31:47   
SANDY
Men je pa tko fajn k Trina res use ponavla..jest sem bla neki časa mama, zej sem mami, ati reče že ene 3 mesce, pa babi in dedi..pol pa vse stvari k ji rečeš!! Ta najbolj so mi pa: školni, gojzali, pati(copati), pa kolk jih je :

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ne boste verjele...
29.12.2004 19:44:18   
puncica
:)-:)-:)-Faca mala:)-

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?