punce prosim (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ajat -> punce prosim (28.12.2004 21:06:06)

Pomagajte mi, ker ne najdem nobene voščilnice ob rojstvu punčke. Vem, da je bilo že velikokrat objavljeno pa ne najdem.
Prijateljica je rodila drugo hčerko, pa bi ji rada poslala nekaj lepega.

Pomagajte prosim
Hvala :)

ajat -> punce prosim (28.12.2004 21:08:40)

sem naekaj videla na forumu po porodu - zal prepozo, če katera ve še kakšen verz jo vseeno lepo prosim da ga napiše
PA BREZ ZAMERE ;)

MINEJA -> punce prosim (28.12.2004 21:11:04)

OB ROJSTVU OTROKA
Postati mamica je lepo, ko vidiš detece ljubo, kmalu pozabiš vse trpljenje, začenja novo se življenje.
*
Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi,
*
Gleda te par lepi oči, boža te par nežnih rok, veseli se, to je ena najlepših stvari, ki v življenju, jih mati doživi.
*
*
Dobila si najlepše ime -MAMICA- ob tem ti iskreno čestitamo in obema z malim sinkom želimo najlepše življenje.
*
Dobila si tapravi cvet, ki je zagledal živi svet. Naj vedno srečen, zdrav bo in vesel, ko vaju z očkom bo objel.
*
Naj radost, zdravje in srečo delita si oba, saj danes si postala srečna mamica.
*
Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega srca!
*
Naj ti bo otroški jok v veselje, neprespane noči pa za zabavo!
*
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in na veselje. Prava in ena sama. Za vse ževljenje.

Upam, da sem kaj pomagala!

Anonimen -> punce prosim (28.12.2004 21:13:17)

Ajat, a si ti mene slučajno to že na privat prosila??? Če si me, se ti fuuull opravičujem , sem pozabila potem pa vsa sporočila ven vrgla iz nabiralnika:ups:

Sonka -> punce prosim (28.12.2004 22:03:52)

Evo še enega:

Nežne ročice, prstov deset,
našobljene ustnice, jasen pogled,
to za vas zdaj ves je svet.

LP

KIRA -> punce prosim (29.12.2004 10:03:29)

živijo, sem ti spesnila eno..

Največje veselje so nam otroci,
njihova solza nas v duši boli,
a njihov veder nasmeh nam srce razveseli,
zato sprejmi čestitke, ko se ti je rodila hči!

Stran: [1]