Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2007 19:36:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: večkrat dojenje na eni dojki 29.11.2007 20:49:30
|
|
|
|
skuštrana
|
Naš dudlar ima rajši desno dojko, z levo se najprej skregata potem pa jesta No, mi je full smešno, ker imam desno dojko večjo od leve, pa pri ta prvega otroka sem zadnji mesec, dva dojila samo na desni dojki, ker iz leve ni hotela pit. Potem sem imela pa desno full večjo od leve in da se je to izenačlo sem si morala v levo dat po tri blazinice za dojenje
|
|
RE: večkrat dojenje na eni dojki 29.11.2007 21:23:18
|
|
|
|
Blejka26
|
ponavadi zaradi tega dobiš eno dojko večjo eno pa manjšo.jaz se ravno zaradi tega trudim dojiti tudi na boleči dojki..stisnem zobe pa gre..
|
|
RE: večkrat dojenje na eni dojki 30.11.2007 7:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
moja mala se je pa z desno joško skregala....iz nje pije samo ponoči, ko itak spi, al pa če je res ful lačna ( ko pridema s sprehoda recimo)...drugač pa znori če jo probam na desno pristavit...tak da večino je iz leve, je samo dojena, pa kar laufa....je pa leva seveda večja....moj me zajebava naj se ne sekiram, ko bom nehala dojit bota itak obe manjše kt je zdaj desna pa tud punce pravjo da se pol to izenači tko da....bomo vidl
|
|
|
|
RE: večkrat dojenje na eni dojki 30.11.2007 8:24:01
|
|
|
|
anju
|
moji sta vse manj simetrični dopovedujem si: samo da fant raste!
|
|
|
|
RE: večkrat dojenje na eni dojki 30.11.2007 9:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lana* Zanima me, če je kaj narobe, da svojega 2x podojim na levi doki, nato 1x na desni in spet tako. Imam namreč še vedno vneto bradavico in le tako mi je začela celiti Imam pa v levi dojki res več mleka Več mleka imaš v levi ravno zato, ker tam več dojiš. Pazi, da ga ne bo v desni zmanjkalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?