Petarde (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Maxica -> Petarde (28.12.2004 18:28:08)

A vaše malčke kaj zmotijo poki petard? Pri nas poka kot za stavo, Max pa lepo spančka in nič ne sliši, hvala Bogu. Mene pa kr privzdiguje s stola:grrr:.

tia&silvija -> Petarde (28.12.2004 18:33:08)

SE POPOLNOMA STRINJAM!

Anja167 -> Petarde (28.12.2004 20:52:09)

Jaz sem letos tudi zelo :grrr::grrr::grrr: Kako to, da me prej to ni motilo??? :) Se mi pa zdi, da bi lahko tisti zakon o dnevih, ko se lahko uporablja najrazličnejšo municijo, ljudje bolj spoštovali. Pri nas imajo cele dinamite, :hudicek:, se kar hiša trese. Me kar skrbi, kako bo za novo leto, če bomo sploh kaj spali.

Anonimen -> Petarde (28.12.2004 21:25:55)

Ja pa saj se sedaj lahko poka. Zakon bi morali spremenit. Na manj dovoljenih dni, pa več policajev in kazni.

LIALIA -> Petarde (29.12.2004 8:03:35)

Z malčico je zaenkrat še ok - spi kadar poka. Upam da bo spala tudi za Novo leto. Imam pa drug problem - psičko, ki se tako boji pokanja, da ne vem kako bomo preživeli. Lansko leto se je tako tresla, da smo mislili da jo bo kap. :zmeden2:

Anonimen -> Petarde (29.12.2004 9:53:48)

Lialia, mi smo naši kužiki lansko leto na novlletno noč dali eno tablčeto, ki smo jo dobili pri vereinarju. Naj bi jo uspavala, imajo jih pa pra za take namene. Samo ker ji jaz nisem upala dati take količine, kot so rekli, sem ji raje dala malo manj, pa ni nič zaleglo. Letos ji bom tudi dala, pravilno količino, pa bomo videli, če bo kaj bolje. Je pa grozno, ko niti lulat ne upa iti. Po dva dni skupaj.

Anja167 -> Petarde (29.12.2004 21:45:57)

Oh, ko bi pokali samo v tem tednu... Pri nas poka že cel december. :( :((

Stran: [1]