Pikice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Maxica -> Pikice (28.12.2004 17:50:03)

Našemu fantku so se včeraj po trebuščku naredile pikice raznih velikosti. Sem ga peljala k zdravniku, pa je rekla pediatrinja, da so to le zamašene lojne žleze in naj ga le okopam in čim manj mažem s kakšnimi kremami. OK. Ampak danes je bilo pa le slabše. So se mu naredili prav flekci po teleščku, tudi po hrbtu, vendar po rokici in nogicah pa ne. Sem poklicala zdravnico, pa je rekla, da je itak to to, in da nima kaj pomagati. :zmeden:Pa me zanima, a ste ve tudi imele podoben problem in kako ste ga rešile? Od hrane pikice gotovo niso, saj se polno dojiva, mehčalca ne uporabljam, sem mu pa na kožico sedaj dala samo tiste oblekice, ki jih prekuham. Pa bomo videli. Upam, da se bo poštimalo...




ZARA -> Pikice (28.12.2004 18:04:44)

Kako je mislila zdravnica,da nima kaj pomagati:zmeden:???????? Mislm...:grrr:

Zari so se take pikice pojavile pri ene 3 mesecih samo na vratu,trebuscku,hrbtu in za usesi...in sem sla k pediatrinji in dobila mazilo za te pike...je slo takoj nazaj,ce je to to!
Jst sem tud mislla,da je od mehcalca,pa ni bilo..

Ce ne bo slo nazaj,ga kar pelji,jst bi ga...
lp,Zara




LIALIA -> Pikice (29.12.2004 8:08:12)

Maxica, ima oblačila še dovolj ohlapna? Lahko bi bilo od pretesnih oblačil. Možno je tudi da ti pralni stroj ne izpere praška ven. Moji so se pikice naredile po ličkih in bradici, ker je spala na trebuščku in se je drgnila ob rjuho. Mazala sem jo z Bepanthenom (kremo) in je v treh dneh izginilo.




Stran: [1]