stojalo za kosek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

eva1 -> stojalo za kosek (28.12.2004 17:22:05)

Ojla!
No mi smo kupili postlco(v njej bo spal ponoci), kosek pa smo dobili(v njem bo cez dan), sam je brez stojala-tak mi pa ni glih vsec! A katera ve, kje se da to nabavit(ce se sploh da)!
Lp, Eva 28t

Petra P. -> stojalo za kosek (28.12.2004 18:31:43)

Joj, koški so tako ljubki. Mi ga imamo pri babici in mali spi v njem. Ampak ga bo res hitro prerasel. Običajno so koški na kolescih. Dobiš jih pri suhi robi. Če jih ravno nimajo, jih naroči, saj kot vidim po tednih še ni panike. Pa nič se bat, tudi če ti zgledajo kolesca nestabilna. Ko sem bila majhna sem jaz spala v košku, brat prav tako, sedaj pa naš mali. Se ni še nikoli prevrnil (trkam na les).

Pozdrav,
Petra.

Jančika_ -> stojalo za kosek (28.12.2004 19:09:09)

Mi smo uporabljali tistega, v katerem je spal že ati. Pri suhi robi niso nikakor imeli podstavka in so mi rekli, da tega sploh ni za dobit:zmeden: (to je bilo junija), zato sem ga dala naredit pri mizarju, gor pa smo namontirali taka kolesca, kot so za pohištvo.

frutka_ -> stojalo za kosek (28.12.2004 20:02:26)

Moj ga je neredila sam, jaz sem ga pobarvala gor pa narisala male kronice za kinga...

Anonimen -> stojalo za kosek (28.12.2004 21:37:28)

Jooooj, Tibor je pa zadnjič prav to zadevo pred enim kontejnerjem pred blokom pobral in fural do doma, potem pa v stanovanje in smo ga komaj enkrat naskrivaj odvlekli nekam v ene smeti, ker sploh ni pustil. Joj škoda, tajming!!!!

pravljica -> stojalo za kosek (29.12.2004 12:31:12)

meni je tudi košek tako cart...jaz imam pa doma zibko (še mojo) pa mi je tudi cart, samo kaj, če nimam nobene posteljnine, niti jogija ne...za tiste 3 mesece mi je pa predrago za kupit...bom raje kar posteljico v tako lušno gnezdece oblekla, pa bo

Stran: [1]